Brave neden yavaş?

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
Daha yeni indirip kurdum ve YouTube'da video açmak istedim. Fakat geç açıldı. Opera daha hızlı açıyordu. Bunun ayarı var mı yoksa tarayıcı genel olarak mı öyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı bende hızlı çalışıyordu en son dün Edge kullanmaya başladım. Brave ayarlarından donanım ivmesinin ayarını değiştir. (Açıksa kapat, kapalıysa aç.) Birde öyle dene GPU ve CPU ayarıdır.

Ben kullandığım vakit hızlıydı, FireFox deneyin bi'.

Mesela şu an FireFox ile bu sayfayı 1.5 saniyede yenileyebiliyorum.
Bence Microsoft Edge daha başarılı Opera, Chrome, Brave kullandım. En hızlısı şuan Edge bu sayfayı 0,60ms'de yeniden yükleyebiliyor.

Tarayıcı bende hızlı çalışıyordu en son dün Edge kullanmaya başladım. Brave ayarlarından donanım ivmesinin ayarını değiştir. (Açıksa kapat, kapalıysa aç.) Birde öyle dene GPU ve CPU ayarıdır.

Bence Microsoft Edge daha başarılı Opera, Chrome, Brave kullandım. En hızlısı şuan Edge bu sayfayı 0,60ms'de yeniden yükleyebiliyor.

Onu göz kararı söyledim, şimdi telefondan ölçtüm inanmayacaksınız fakat 0.59 çıktı.

Fedora Linux kullanıyorum bu arada.

Onu göz kararı söyledim, şimdi telefondan ölçtüm inanmayacaksınız fakat 0.59 çıktı.
Bende Brave ile denedim. Brave'de hesabım girik olmadığı için oradan yazamıyorum ancak 0.63 çıktı.

1657913226262.png

İşlemcim %100 kullanımda olmasına rağmen, süreyi ne kadar etkiler bilemiyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı