Neden Brave?

1 yıldır ölü bilgisayarımda kullanıyordum. Reklam engellemesi sayesinde bayağı rahatlamıştım. Bu linki buraya atmam yasak mı bilmiyorum ama artık kullanasım gelmiyor. Sizce hangisini kullanayım 🤔
İncelemeyi yapan yer-- > Brave - Spyware Watchdog
Birisi çevirmiş--->Brave Browser: Casus Yazılım Riskini Öğrendikten Sonra Hala Kullanacak “Cesaretiniz” Var Mı?
Bu biraz düşündürdü. Ama zannetmiyorum ya high düzeyinden zarar geleceğini. Neden diye sorarsan site de yazana göre Firefox bile High düzeyinde. Sadece Vivaldi medium seviyesinde. YouTube da 15 milyon abonem olsaydı belki Vivaldi'ye geçmeyi düşünürdüm. Ama zarar geleceğini sanmam. Verimizi satmayan kaldı mı ki :D?

Bu biraz düşündürdü. Ama zannetmiyorum ya high düzeyinden zarar geleceğini. Neden diye sorarsan site de yazana göre Firefox bile high düzeyinde. Sadece Vivaldi medium seviyesinde. YouTube'da 15 milyon abonem olsaydı belki Vivaldi'ye geçmeyi düşünürdüm. Ama zarar geleceğini sanmam. Verimizi satmayan kaldı mı ki :D?

Öyle hocam, haklısın o konuda. 49 milyon kişinin kişisel bilgisi çoktan çalınmıştı zaten. Hız açısından kesinlikle Brave güzeldi. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı