Brave ödülleri Brave cüzdana aktarılabilir mi?

uphold dan brave cüzdana aktarılabiliyor fakat komisyon alıyor. bende 9 BAT tokeni var hepsini gönderecektim 5 BAT komisyon kesildigini görünce vazgectim. ben direkt olarak tarayıcı ödüllerini cüzdana aktarabilirmiyiz onu merak ediyorum. konu açacaktım ama senin konuyu görünce vaz gectim

Brave ödüllerini direkt cüzdana aktaramazsınız.

BAT.png

Brave ödüllerini direkt cüzdana aktaramazsınız.

Eki Görüntüle 1595135
After we have Solana support we wil
likely add this pretty quickly.
(Solana desteğini aldıktan sonra, muhtemelen bunu oldukça hızlı bir şekilde kullanacağız.)
yazmıslar. yani solana tabanlı bir coin veya token de kazanılacak ve bunu cüzdana aktarılabilecek miyiz ? yanlış anlamadıysam tabi...

After we have Solana support we wil
likely add this pretty quickly.
(Solana desteğini aldıktan sonra, muhtemelen bunu oldukça hızlı bir şekilde kullanacağız.)
yazmıslar. Yani solana tabanlı bir coin veya token de kazanılacak ve bunu cüzdana aktarılabilecek miyiz ? yanlış anlamadıysam tabi...
O kısmı ben de anlamadım ama yakın zamanda geleceğini sanmıyorum.

tam bu konuyu açacaktım uphold aktive ettiğim hesabımı askıya almış 2.5 batı oraya aktarmıştım. saçma sapan şeyler yapıyorlar. bat tokenları istedğğimiz cüzdana neden aktaramıyoruz arkadaş.

32.5 BAT birikmiş upholdda. onu brave cuzdanıma gecen gun 2.5 BAT civarı kesinti yaptı . önceden daha fazla kesinti yapıyordu bu kesintileri anlayamadım % kaç olduğunu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı