Brave tarayıcıdan discord.com için özel DNS veya VPN ayarlanabilir mi?

Daiquiri

Hectopat
Discord'u normalde Microsoft Edge tarayıcıdan Edge Secure Network VPN özelliğiyle kullanıyorum. Sadece discord.com adresine girdiğim zaman bu özellik etkinleştirilecek şekilde ayarladım. Daha sonra bunu masaüstü kısayolu olarak indirdim o şekilde kullanıyorum. Microsoft Edge'in bu özelliğinin aylık 5GB sınırı var. Sesli sohbette bir sorun olmuyor ama uzun süreli ekran paylaşımlarında vs. sınırı geçebiliyor. Brave tarayıcıda, Edge'deki özelliğin GB sınırı olmayanı var mı?

Adguard VPN eklentisinin yalnızca istediğiniz sitelerde çalışmasını sağlayan özelliği var.

1740921138010.png

Discord'u normalde Microsoft Edge tarayıcıdan Edge Secure Network VPN özelliğiyle kullanıyorum. Sadece discord.com adresine girdiğim zaman bu özellik etkinleştirilecek şekilde ayarladım. Daha sonra bunu masaüstü kısayolu olarak indirdim o şekilde kullanıyorum. Microsoft Edge'in bu özelliğinin aylık 5GB sınırı var. Sesli sohbette bir sorun olmuyor ama uzun süreli ekran paylaşımlarında vs. sınırı geçebiliyor. Brave tarayıcıda, Edge'deki özelliğin GB sınırı olmayanı var mı?
Chrome tabanlı tüm tarayıcılarda ayarlarda özel DNS seçeneği var. Eğer sadece DNS sansürü uygulayan ISP kullanıyorsanız işinizi görür ama zaten Windows'un ayarlarından yapmanız yeterli olur o durumda. Eğer daha katı DPI'ı varsa WireGuard ile VPN'e girerek ya da zaten hep duyduğunuz GoodbyeDPI ile yapabilirsiniz. Sadece tarayıcı üzerinden yapmanız bu durumda mümkün olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı