Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Brave browser kullanılır mı? Bu tarayıcı ne kadar güvenilir? Galiba kullandığımız sürece kripto para veriyormuş ve galiba web 3.0 kullanıyormuş bu web 3.0'ın özellikleri neler?
Son zamanlarda internette en çok konuşulan konular yine internet ve internetin geleceği ile ilgili. WEB 3.0 diye ortaya atılan kavram son zamanlarda yavaş yavaş hayatımıza giren kavramlardan aslında ancak biz farkında değiliz. Dijital devrim o kadar hızlı gerçekleşiyor ki bazen başımızı...
Brave uzun zaman kullandım güzel bir tarayıcı kripto olayı ise belli sitelerde reklam görüyorsun fazla bir şey bekleme yani web 3.0 ve Brave'i aynı anda ilk defa sizden duyuyorum.
Güvenilirliğiyle ve gizlilik olanaklarıyla öne çıkan bir tarayıcıdır. Piyasanın en iyilerindendir. Daha iyi fikir edinmeniz için işin uzmanından video bırakıyorum.
Güzel tarayıcı. Güvenlik hariç standart Chrome/Chromium'dan çok ta bir farkı olmadığını düşünüyorum. Hoşunuza gidiyorsa kullanabilirsiniz.
Web 3.0 için ise içinde Brave Wallet var onun dışında Web 3.0 için hiçbir şey duymadım Brave tarafında.