Brave vs Chrome

• Konuyu başlatan ezuer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.252
Firefox'a alışamadım kısayolları, menüleri falan bir değişik geldi.
Linux kullanırken birkaç kere denedim ama sabredemedim Brave kullanmaya geri döndüm ayrıca Edge'dende nefret ediyor gibiyim.

Firefox PC sürümünü gene fireroxcss ile temalandırıp istediğiniz yapıya getirebiliyorsunuz ama mobil sürümü öyle değil. Technopat Sosyal için kullanıyordum başta yazı yazarken düzeltme ve kod başlığı ekleme işlemleri falan çok zorluyordu.

1 ay Brave kullanacağım. Edge'den çok sıkılmıştım. Tasarımınıda hiç beğenmiyordum fakat 5 yıl falan kullandım.

İyi bir seçim olur hocam.

Firefox PC sürümünü gene fireroxcss ile temalandırıp istediğiniz yapıya getirebiliyorsunuz ama mobil sürümü öyle değil. Technopat Sosyal için kullanıyordum başta yazı yazarken düzeltme ve kod başlığı ekleme işlemleri falan çok zorluyordu.

Hocam buradayken sorayım. Firefox'un Windows XP sürümde tema kullanabiliyor muyuz?

Kendim Edge'den Brave'e geçtim ve adeta rahatladım diyebilirim. Kaynak kullanımı olarak Edge'e göre bir parça yüksek olsa da çok hızlı ve arayüzü de bayağı güzel.

Kesinlikle Brave zira Chrome kullanıcı dostu olmaktan çıktı artık. Tamamen şirket odaklı çalışıyorlar. Ayrıca bilinen tüm tarayıcıları denedim eklentisiz tüm işlerimi görebilen tek tarayıcı da Brave oldu.

Chrome ana menü olarak yetersiz ve bence fazla kaynak kullanıyor.
Telefonda ve bilgisayarda Brave kullanıyorum ve oldukça memnunum tek sorunu senkronizasyon biraz sıkıntılı.
Ben senkronizasyon konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Sizde ne gibi sorun oluyor?

2 cihaz arasında zincir oluşturduğum zaman iki cihazdan birinde Brave bir şekilde silinirse sıfırdan tekrardan zincir oluşturmam gerekiyor ya telefon ya da bilgisayarda ki geçmiş ve hesaplar aktarılmıyor.
Tekrar zincir oluşturmak çokta zahmetli değil onun için benim için pek sorun olmuyor. Tek korkum olası bir yer imi silinmesi🥲

Technopat Haberler

Geri
Yukarı