Brave vs. DuckDuckGo

Brave tarayıcısını çok uzun yıllardır kullanıyorum. Güvenlik konusu kullanıcıyla alakalı bir durumdur. Siz bilinçsizce kullanırsanız hiçbir tarayıcı güvenli değildir. Şunu da belirteyim; bir uygulama için özel olarak "güvenli, veri toplamaz" v.s. gibi ibareler varsa şuna emin olabilirsiniz. Yazılım şirketleri bir özelliğiyle alakalı çok övünüyorsa emin olun oradan çalıyordur...

Brave'nin kendi reklam engelleyicisi var. Ve bana göre en iyi reklam engelleyicilerden diyebilirim. Chrome tabanlı tarayıcılar içerisinde çok popülerdir. Gereksiz özelliklerini kapatırsanız güzel performansta alabilirsiniz...

Duckduckgo bildiğim kadarıyla mobil uygulaması bir süredir var. Bir ara bilgisayarlar içinde tarayıcı paylaşmışlardı. Bana göre aşırı kötüydü. Mobil tarayıcı olarakta denemiştim. Mobil versiyonunu da hiç beğenmedim...

Brave ile alakalı şunu da belirteyim. Mobil ve bilgisayarda kullanıyorum. Birebir aynısı diyebilirim. Ek olarakta mobil uygulaması için Google mağaza sayfasından anasayfa ikonu eklenmesini istemiştim. Adamlar 3 günde anasayfa ikonu eklediler. Bunun yanında Youtube v.b. platformlarda bazen reklam engelleme yapıyorlar. Brave de bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Sorun olsa bile gün içerisinde hemen çözüyorlar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı