Brave vs Firefox

discordf

Decapat
Arkadaşlar Google'dan kurtulmak amacıyla firefoxa geçtim ama Firefox'un artık önerilmediğini gördüm. Forumda Brave'nin daha iyi olduğu söyleniyor. Bende Firefox çok çöküyor bu yüzden geçmeyi düşünüyorum. Brave'i önerir misiniz ve ayar önerileriniz var mı?

Arkadaşlar Google'dan kurtulmak amacıyla firefoxa geçtim ama Firefox'un artık önerilmediğini gördüm. Forumda Brave'nin daha iyi olduğu söyleniyor. Bende Firefox çok çöküyor bu yüzden geçmeyi düşünüyorum. Brave'i önerir misiniz ve ayar önerileriniz var mı?

Firefox çok saçma güncelleme yapmaya başladı o yüzden artık önerilmiyor. Brave'i öneririm kendim kullanıyorum hem hızlı hem de gizlilik odaklı. Kendi ayarlarını yapabilirsin önemli değiştirilecek bir ayar yok.

Hocam ayarlarında katı koruma göremedim. Acaba Brave'i nasıl daha güvenli ve gizli hale getirebilirim?

Ayarlardan Brave kalkanında katı koruma var.

Hocam ayarlarında katı koruma göremedim. Acaba Brave'i nasıl daha güvenli ve gizli hale getirebilirim?

Chrome'da o güvenli DNS olarak geçiyor galiba.
Ya da Firefox tabanını kullanan bazı tarayıcılarda var internette araştırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı