Brave kullanıyorum şu anda Brave diyorum. Performans olarak çok iyi bence. VPN konusuna gelince VPN paralı haberiniz olsun.2 tarayıcı arasında kaldım. Benim için önemli olan şu anlık özelleştirme ve VPN. Önerinizi yazarken sebeplerini ve eksilerini, artılarını da yazın.
1 seneye yakın Brave kullanımımın ardından geçenlerde Firefox'a geçtim. Brave'in Chrome'dan hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum, balon bir tarayıcı.2 tarayıcı arasında kaldım. Benim için önemli olan şu anlık özelleştirme ve VPN. Önerinizi yazarken sebeplerini ve eksilerini, artılarını da yazın.
1 seneye yakın Brave kullanımımın ardından geçenlerde Firefox'a geçtim. Brave'in Chrome'dan hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum, balon bir tarayıcı.
Öncelikle şuanda 9 adet sekme açık ve 1,8 GB RAM kullanıyor. Bence gayet iyi bu açıdan. Ayrıca indirme sistemi olarak şunu söyleyebilirim bende nedense bütün chrome tabanlı tarayıcılarda yüksek boyutlu dosya indirirken sürekli ağ hatası diyip yükleme baştan başlarken Firefox'da bu sorunla karşılaşmadım. Ayrıca ücretsiz VPN eklentileri de kurulabiliyor. Özelleştirilebilirlik olarak da iyi ve güvenilirlik olarak ismi bile yeter yılların tarayıcısıPeki Firefox deneyiminizden bahseder misiniz?
Öncelikle şu anda 9 adet sekme açık ve 1,8 GB RAM kullanıyor. Bence gayet iyi bu açıdan. Ayrıca indirme sistemi olarak şunu söyleyebilirim bende nedense bütün Chrome tabanlı tarayıcılarda yüksek boyutlu dosya indirirken sürekli ağ hatası deyip yükleme baştan başlarken Firefox'da bu sorunla karşılaşmadım. Ayrıca ücretsiz VPN eklentileri de kurulabiliyor. Özelleştirilebilirlik olarak da iyi ve güvenilirlik olarak ismi bile yeter yılların tarayıcısı![]()
Ben gereksiz güncelleme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bence şuana kadar kullandığım en iyi 2 tarayıcı Vivaldi ile Firefox. İkisi arasından ise Firefox'u öneriyorum ve kullanıyorum.Hocam çok gereksiz güncellemelerden dolayı diğer forumlar ve yabancı kaynaklarda gömmüşler Firefox'u o açıdan sıkıntı yaşadınız mı?
Ücretsiz VPN eklentileri her tarayıcıya kuruluyor hocam. O eklentiler pek güvenilir değil. Firefox'un kendi VPN'i olmalı. Performans açısından iyiyse ben de Firefox'a geçebilirim bu arada. Öneriyor musunuz?Öncelikle şuanda 9 adet sekme açık ve 1,8 GB RAM kullanıyor. Bence gayet iyi bu açıdan. Ayrıca indirme sistemi olarak şunu söyleyebilirim bende nedense bütün chrome tabanlı tarayıcılarda yüksek boyutlu dosya indirirken sürekli ağ hatası diyip yükleme baştan başlarken Firefox'da bu sorunla karşılaşmadım. Ayrıca ücretsiz VPN eklentileri de kurulabiliyor. Özelleştirilebilirlik olarak da iyi ve güvenilirlik olarak ismi bile yeter yılların tarayıcısı![]()
Öneriyorum. Zaten ücretsiz vpn eklentileri yalnızca firefox'da var demedim, firefox'a da kurulabiliyor anlamında dedimÜcretsiz VPN eklentileri her tarayıcıya kuruluyor hocam. O eklentiler pek güvenilir değil. Firefox'un kendi VPN'i olmalı. Performans açısından iyiyse ben de Firefox'a geçebilirim bu arada. Öneriyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.