Brave vs Firefox

chu025

Decapat
Daha fazla  
2 tarayıcı arasında kaldım. Benim için önemli olan şu anlık özelleştirme ve VPN. Önerinizi yazarken sebeplerini ve eksilerini, artılarını da yazın.

2 tarayıcı arasında kaldım. Benim için önemli olan şu anlık özelleştirme ve VPN. Önerinizi yazarken sebeplerini ve eksilerini, artılarını da yazın.
Brave kullanıyorum şu anda Brave diyorum. Performans olarak çok iyi bence. VPN konusuna gelince VPN paralı haberiniz olsun.

1 seneye yakın Brave kullanımımın ardından geçenlerde Firefox'a geçtim. Brave'in Chrome'dan hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum, balon bir tarayıcı.

Brave ama çok RAM yiyor 5 sayfa aç 2 GB RAM bir de reklam engelleyicisi çok iyi YT'de sanki preium almışımım gibi ama bazı sitede çökertiyor.

Peki Firefox deneyiminizden bahseder misiniz?
Öncelikle şuanda 9 adet sekme açık ve 1,8 GB RAM kullanıyor. Bence gayet iyi bu açıdan. Ayrıca indirme sistemi olarak şunu söyleyebilirim bende nedense bütün chrome tabanlı tarayıcılarda yüksek boyutlu dosya indirirken sürekli ağ hatası diyip yükleme baştan başlarken Firefox'da bu sorunla karşılaşmadım. Ayrıca ücretsiz VPN eklentileri de kurulabiliyor. Özelleştirilebilirlik olarak da iyi ve güvenilirlik olarak ismi bile yeter yılların tarayıcısı :)

Öncelikle şu anda 9 adet sekme açık ve 1,8 GB RAM kullanıyor. Bence gayet iyi bu açıdan. Ayrıca indirme sistemi olarak şunu söyleyebilirim bende nedense bütün Chrome tabanlı tarayıcılarda yüksek boyutlu dosya indirirken sürekli ağ hatası deyip yükleme baştan başlarken Firefox'da bu sorunla karşılaşmadım. Ayrıca ücretsiz VPN eklentileri de kurulabiliyor. Özelleştirilebilirlik olarak da iyi ve güvenilirlik olarak ismi bile yeter yılların tarayıcısı :)

Hocam çok gereksiz güncellemelerden dolayı diğer forumlar ve yabancı kaynaklarda gömmüşler Firefox'u o açıdan sıkıntı yaşadınız mı?

Hocam çok gereksiz güncellemelerden dolayı diğer forumlar ve yabancı kaynaklarda gömmüşler Firefox'u o açıdan sıkıntı yaşadınız mı?
Ben gereksiz güncelleme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bence şuana kadar kullandığım en iyi 2 tarayıcı Vivaldi ile Firefox. İkisi arasından ise Firefox'u öneriyorum ve kullanıyorum.

Öncelikle şuanda 9 adet sekme açık ve 1,8 GB RAM kullanıyor. Bence gayet iyi bu açıdan. Ayrıca indirme sistemi olarak şunu söyleyebilirim bende nedense bütün chrome tabanlı tarayıcılarda yüksek boyutlu dosya indirirken sürekli ağ hatası diyip yükleme baştan başlarken Firefox'da bu sorunla karşılaşmadım. Ayrıca ücretsiz VPN eklentileri de kurulabiliyor. Özelleştirilebilirlik olarak da iyi ve güvenilirlik olarak ismi bile yeter yılların tarayıcısı :)
Ücretsiz VPN eklentileri her tarayıcıya kuruluyor hocam. O eklentiler pek güvenilir değil. Firefox'un kendi VPN'i olmalı. Performans açısından iyiyse ben de Firefox'a geçebilirim bu arada. Öneriyor musunuz?

Ücretsiz VPN eklentileri her tarayıcıya kuruluyor hocam. O eklentiler pek güvenilir değil. Firefox'un kendi VPN'i olmalı. Performans açısından iyiyse ben de Firefox'a geçebilirim bu arada. Öneriyor musunuz?
Öneriyorum. Zaten ücretsiz vpn eklentileri yalnızca firefox'da var demedim, firefox'a da kurulabiliyor anlamında dedim :)
Özetle kaynak kullanımı çok düşük olması, güvenlik ve özelleştirilebilirlik olarak Firefox'u öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı