Brave vs Google vs Opera

Hangi tarayıcı daha iyi?

• Brave

Oy: 18 47,4%
  • Google

Oy: 15 39,5%
  • Opera

Oy: 5 13,2%

• Oy verenlerin toplamı
    38

Sammmet

Picopat
Arkadaşlar, sizce hangi browser daha iyidir? Kısa ve net olarak siz hangisini kullanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Brave daha hızlı. Opera ise daha çok özellik sunuyor. Kısaca hız için Brave yenilik için ve istediğin gibi düzenlemek için Opera.

Gizlilik istiyorsan Brave, yok ben umursamıyorum ya da Edge özelliklerini kullanacağım dersen Edge+uBlock+Privacy Badger uzantıları.

Brave kullanmayacaksan:
Chrome yerine Edge daha iyi, ayrıca Opera hepsinden kötü. Açıkçası Edge varken bu ikisini tercih etmezdim.

Not: Brave çeviri konusunda başarılı değil. Edge'in çeviri özelliği mükemmele yakın.

Mahremiyet açısından Firefox kullanmanızı öneririm. Konfigürasyon ayarlarını yaptıktan sonra en mahremiyete önem veren tarayıcılardan birisi oluyor. Eğer ben konfigürasyonlarla uğraşmayacağım diyorsanız Librewolf kullanabilirsiniz.

Ben Brave kullanıyorum tek kötü yanı biraz fazla kaynak kullanıyor. Bir de translate yanlış çevirmeler yapabiliyor.

Google Chrome, hızlı kolay güvenilir. Ama tüm verilerinize göz dikiyor o ayrı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…