Merhaba, Google kullanıyorum yıllardır. Ama Brave'i gördüm forumda indirip bakayim dedim. YouTube'tan aynı videoyu açtım bir 300 MB kullandı bir 500 MB kullandı. Google da aynı şekilde. Şimdi bende karar veremedim. Güvenlik konusunda Brave açık kaynak kodlu olduğundan ben Google'dan daha korumalı olduğunu söylüyorlar sizce nasıldır? Sizce hangisini kullanmalıyım? İstediğim hız yüksek olsun. Kaynak kullanımı az olsun özellikle işlemci ve RAM de.
Merhaba, Google kullanıyorum yıllardır. Ama Brave'i gördüm forumda indirip bakayim dedim. YouTube'tan aynı videoyu açtım bir 300 MB kullandı bir 500 MB kullandı. Google da aynı şekilde. Şimdi bende karar veremedim. Güvenlik konusunda Brave açık kaynak kodlu olduğundan ben Google'dan daha korumalı olduğunu düşünüyorum sizce nasıldır? Sizce hangisini kullanmalıyım? İstediğim hız yüksek olsun. Kaynak kullanımı az olsun özellikle işlemci ve RAM de.
Brave de kullanıcı verilerini alıyor. İkisinin de ayarlardan kapatabiliyorsun. İkisi de chromium kullanıyor, benzer tarayıcılar. Güvenlik konusunda Firefox daha iyi olacaktır.
Çeviri eklentileri kullanıyorsan Brave ile sıkıntı yaşarsın. Ayrıca reklam engelleyicisi de o kadar işlevsel değil. Tor sekmesi olması dışında ben çok beğenmiyorum, bence fazla abartılıyor.
Brave tarayıcıyı şişiren gereksiz özelliklerle dolu. Güvenlik konusunda ise iki tarayıcı da aynı derecede güvenliler. Açık kaynak kodlu olmasının güvenlikle alakasını anlamadım, gizlilik mi demek istedin acaba?
Brave tarayıcıyı şişiren gereksiz özelliklerle dolu. Güvenlik konusunda ise iki tarayıcı da aynı derecede güvenliler. Açık kaynak kodlu olmasının güvenlikle alakasını anlamadım, gizlilik mi demek istedin acaba?
Güvenlik konusunda Chrome, güvenlik açıklarını daha hızlı yamaladığı için genellikle daha güvenli diyebiliriz. Gizlilik konusunda endişen varsa Brave daha iyi bir seçenek olabilir.
Merhaba, Google kullanıyorum yıllardır. Ama Brave'i gördüm forumda indirip bakayim dedim. YouTube'tan aynı videoyu açtım bir 300 MB kullandı bir 500 MB kullandı. Google da aynı şekilde. Şimdi bende karar veremedim. Güvenlik konusunda Brave açık kaynak kodlu olduğundan ben Google'dan daha korumalı olduğunu düşünüyorum sizce nasıldır? Sizce hangisini kullanmalıyım? İstediğim hız yüksek olsun. Kaynak kullanımı az olsun özellikle işlemci ve RAM de.
Yani güvenlik açısından derken gizliliği kastettiyseniz Brave her türlü daha iyi olur. Brave hiç kullanmadım ama dediğiniz gibi az ram kullanır evet, geçmenizi öneririm. Biraz fazla ram kullanıyor ama alternatif olarak Firefox da önerebilirim size. Hem sayfa yükleme hızı diğer tarayıcılardan daha hızlı hem de mahremiyetinize önem veriyor.
Yani güvenlik açısından derken gizliliği kastettiyseniz Brave her türlü daha iyi olur. Brave hiç kullanmadım ama dediğiniz gibi az RAM kullanır evet, geçmenizi öneririm. Biraz fazla RAM kullanıyor ama alternatif olarak Firefox da önerebilirim size. Hem sayfa yükleme hızı diğer tarayıcılardan daha hızlı hem de mahremiyetinize önem veriyor.
O dönem kullandım arayüzü beğenmediğim için değiştirdim. Edge çok güzel GPT ile entegre ve drop özelliği de var. Şu an Edge kullanıyorum alışkanlıktan. Hoşuna giderse Vivaldi kullanabilirsin Vivaldi hızlı ve en kişiselleştirilebiliri.