Brave YouTube videolarını açmıyor

yusufyildiz14711

Hectopat
Daha fazla  
Son birkaç yıldır hem YT videolarında reklam izlememek hem de diğer tarayacılara göre daha güvenlikli bulduğum için Brave kullanıyordum. Bugün itibari ile YouTube reklam engelleyen eklentilerinizi kaldırın diyerek YT videolarını göstermiyor. Bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son birkaç yıldır hem YT videolarında reklam izlememek hem de diğer tarayacılara göre daha güvenlikli bulduğum için Brave kullanıyordum. Bugün itibari ile YouTube reklam engelleyen eklentilerinizi kaldırın diyerek YT videolarını göstermiyor. Bir çözümü var mıdır?

Bende Brave kullanıyorum ama öyle bir sorun bende yok. Brave ayarlarından DNS değiştirmiş olabilir misiniz?

Bende Brave kullanıyorum ama öyle bir sorun bende yok. Brave ayarlarından DNS değiştirmiş olabilir misiniz?
hiçbir şey değiştirmedim bir anda oldu ayarlardan reklam engellemeyeyi devre dışı yapınca açılıyo videolar ama reklam gözüküyor ozamn da çözemedim DNS i nasıl düzeltebilrim onla alakalı olabilir mi bilmiyorum

Hiçbir şey değiştirmedim bir anda oldu ayarlardan reklam engellemeyeyi devre dışı yapınca açılıyor videolar ama reklam gözüküyor ozamn da çözemedim DNS'i nasıl düzeltebilirim onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum

Bende de sorun yok.
Ayarları sıfırla, ya da yeniden kur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı