Brave'de tahmini kazanç görünmüyor

KEKENO256

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara birkaç gün önce format atmıştım. Brave cüzdanımı da yeniledim, tahmini kazancım normalde görünüyordu ama 2-3 gün önce bu hale büründü ve hala böyle. Bundan nasıl kurtulabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    1,9 MB · Görüntüleme: 73
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    686,8 KB · Görüntüleme: 88
Hesabınızı Uphold vb. ile bağlamanız gerekiyor. Bağladığınız zaman değerler gözüküyor. Artık bunu zorunlu kılıyor. Kendileri vBAT olarak adlandırdıkları, hesaba bağlanmayan ve kripto piyasasında yer almayan BAT'ları Nisan 2023 civarı kaldıracaklar. Yani hesap bağlantınız yoksa bu vBAT'lar ortadan kalkacak. Bağlantıda daha fazla detay var.

Uphold'da daha önceden hesap açmıştım ve bağlantıda sorun yaşamadım. Şu an destekliyor mu bilmiyorum.

2023-02-25_13-40.png

Son düzenleme:
Hesabınızı uphold vb. ile bağlamanız gerekiyor. Bağladığınız zaman değerler gözüküyor. Artık bunu zorunlu kılıyor. Kendileri vbat olarak adlandırdıkları, hesaba bağlanmayan ve kripto piyasasında yer almayan BAT'ları nisan 2023 civarı kaldıracaklar. Yani hesap bağlantınız yoksa bu Vbat'lar ortadan kalkacak. Bağlantıda daha fazla detay var.

Uphold'da daha önceden hesap açmıştım ve bağlantıda sorun yaşamadım. Şu an destekliyor mu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1681368

Bilgilendirme için teşekkürler fakat şöyle bir durum var uphold ve gemini bağlantısı için Türkiye'ye onay vermiyor bu durumun üstesinden nasıl gelebilir?

Destek verene kadar bir şey yapamazsınız. Brave forumlarında biraz gürültü çıkarmayı deneyebilirsiniz. Çünkü vBAT olayı bittiğinde, hesap ile birleştirmediğiniz BAT'leri de kaybedeceksiniz.

Ben Uphold'u çok önceden birleştirmiştim. Ama tarayıcı değişince hata veriyordu. Geçen herhangi bir hesap bilgisi olmayan Brave ile birleştirince sorun yaşamadım. Eğer kontrol etmediyseniz tekrar Uphold'u eklemeyi deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı