Yeterli bence. Yine ne olur ne olmaz diye uBlock yüklü tutuyorum ama devre dışı çoğu zaman.
Aradan 3 yıl geçmiş lâkin fikirlerimi paylaşmak isterim. Yeter de artar, Brave Browser'dan Firefox'a geçip uBlockOrigin'i kullandım fakat Brave kadar iyi performans göremedim.Brave'in reklam engelleyicisi yeterli mi sizce? Yoksa uBlock Origin ile bir destek verilmeli mi? Ben şahsen denedim Brave'in çalıştığı zaman uBlock reklam engellemiyor bile. Sizin tavsiyeleriniz neler?
Aradan 3 yıl geçmedi de ben ikisi arasında bir fark göremedim. Ayrıca Brave yerine Chrome kullanıyorum daha rahat ettim.Aradan 3 yıl geçmiş lâkin fikirlerimi paylaşmak isterim. Yeter de artar, Brave Browser'dan Firefox'a geçip uBlockOrigin'i kullandım fakat Brave kadar iyi performans göremedim.
Kendi zevkiniz hocam, ben katılma tarihinizi konunun başlangıç tarihi sanmışımAradan 3 yıl geçmedi de ben ikisi arasında bir fark göremedim. Ayrıca Brave yerine Chrome kullanıyorum daha rahat ettim.
Chrome RAM kullanımı konusunda Brave'den daha iyi bende. 5 sekme 1'i Twitch olmak üzere maksimum 450-500 MB RAM kullanıyor.Kendi zevkiniz hocam, ben katılma tarihinizi konunun başlangıç tarihi sanmışım
Chrome çoğu tarayıcıdan daha hızlıdır, bu doğru çünkü "Chromium" tabanlı tarayıcılar iyi performans için diğer tarayıcılardan daha fazla ram kullanır. Brave Browser'ı tekrar denemenizi öneririm, ikinci şansı vermiş olursunuz. Son zamanlarda eskisine göre daha hantal ve bunun sebebinin yeni güncellemelerle gelen optimizasyon sorunları olduğunu düşünüyorum. Buradan 2021 yılının başlarında yapılmış bir karşılaştırmaya bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.