Hocalarım merhaba. Ben Edge'i pek beğenmediğim için Brave'e geçtim. Tasarımı vs. güzel ama aklıma bir şey takıldı. Brave neden bu kadar RAM kullanıyor?
Ortalama bu civarlarda geziyor kullandığı RAM. Neden bu kadar fazla kullanıyor? Bir de Brave'in RAM kullanımını kısabileceğimiz bir yer var mı?
Arkada oyun açsam bir sorun çıkarır mı? 8 GB RAM'im var, Valorant vs. oynuyorum. Bilgisayarım çok iyi olmadığı için performans isteyen oyunlar pek oynamam. Sizce bir sorun olur mu?
Gördüğüm en düşük RAM kullanımı Slimjet'te. Brave hızlı ama RAM sızıntısı var. Fazla RAM kullanması bu yüzden. İleride çözülecektir. Daha yeni sayılır bu tarayıcı.
Gördüğüm en düşük RAM kullanımı Slimjet'te. Brave hızlı ama RAM sızıntısı var. Fazla RAM kullanması bu yüzden. İleride çözülecektir. Daha yeni sayılır bu tarayıcı.
Brave Chromium tarayıcılar arasında en çok RAM tüketen tarayıcıdır Edge ve Chrome aynı RAM tüketirler ve en düşük RAM tüketen Chromium tarayıcılardır eğer oyundayken kullanacaksan Midori ben oyunda falan kullanıyorum çok az RAM kullanıyor yeni sekmede 70 MB RAM kullanıyor günlük kullanım için de Edge ve Chrome öneririm.
Hocam Edge'yi ben pek beğenmedim. Tasarımı falan hoşuma pek gitmedi. Brave iyi gibi, hem saatte 5 cent kazanıyorum. Chrome düşünebilirim ama Brave'de kalacağım gibi. Oyunlarda performansa bakıp ona göre karar vereceğim.
Hocam Edge'yi ben pek beğenmedim. Tasarımı falan hoşuma pek gitmedi. Brave iyi gibi, hem saatte 5 cent kazanıyorum. Chrome düşünebilirim ama Brave'de kalacağım gibi. Oyunlarda performansa bakıp ona göre karar vereceğim.