Hocalarım merhaba. Ben Edge'i pek beğenmediğim için Brave'e geçtim. Tasarımı vs. güzel ama aklıma bir şey takıldı. Brave neden bu kadar RAM kullanıyor?
Ortalama bu civarlarda geziyor kullandığı RAM. Neden bu kadar fazla kullanıyor? Bir de Brave'in RAM kullanımını kısabileceğimiz bir yer var mı?
Arkada oyun açsam bir sorun çıkarır mı? 8 GB RAM'im var, Valorant vs. oynuyorum. Bilgisayarım çok iyi olmadığı için performans isteyen oyunlar pek oynamam. Sizce bir sorun olur mu?
Gördüğüm en düşük RAM kullanımı Slimjet'te. Brave hızlı ama RAM sızıntısı var. Fazla RAM kullanması bu yüzden. İleride çözülecektir. Daha yeni sayılır bu tarayıcı.
Vivaldi'yi dün akşam denemiştim gerçekten kötü hiç sevmedim Midori'nin tasarımını zaten bende sevmiyorum sadece oyunda arkaya atıp kullanmak için yüklü normalde Edge kullanıyorum.
Vivaldi'yi dün akşam denemiştim gerçekten kötü hiç sevmedim Midori'nin tasarımını zaten bende sevmiyorum sadece oyunda arkaya atıp kullanmak için yüklü normalde Edge kullanıyorum.
Hocam ben de pek beğenmemiştim ama temayı değiştirince güzel geldi. Yani oyun arkasında açılabilir. Ama galiba yine Brave'i kullanacağım. Performansta sorun çıkarmıyor gibi. Ya da ben fark etmedim.
Hocam ben de pek beğenmemiştim ama temayı değiştirince güzel geldi. Yani oyun arkasında açılabilir. Ama galiba yine Brave'i kullanacağım. Performansta sorun çıkarmıyor gibi. Ya da ben fark etmedim.