Bravo 1.6Multijet alınır mı?

Hocam ilanlarda 200 260 olunca düşük oluyor 13 yıllık araç sonuçta 100 binlerdekiler 600 küsur lira istiyor.

Hocam internette bu donanım bu yılda ki araca 120 HP diye nitelendiriliyor çoğu sitede 105 dynamic Plus 2011 model gördüm en son.

Aynen kral sanayide de 105 bg olanını gördüm sadece. Ama sanayi dediğime bakma üzmeyen bir araç.

Azıcık daha km olsun bir iki parça daha boyası olsun Fluence olsun. Benim babam 2011 yılına kadar tempra marea şahin doğan vs. Fiat grubu araçlar kullandı şu an 2010 Corolla'ya biner 0 Egea almaz bindiği bütün araçlar ha bire masraf açmış başını ağrıtmış. Eski düşük bütçeli araba alınacaksa bence de yani ya Renault'ya da Japon Kore olmalı.

Son düzenleme:
Azıcık daha km olsun bir iki parça daha boyası olsun Fluence olsun. Benim babam 2011 yılına kadar tempra marea şahin doğan vs. Fiat grubu araçlar kullandı şu an 2010 Corolla'ya biner 0 Egea almaz bindiği bütün araçlar ha bire masraf açmış başını ağrıtmış. Eski düşük bütçeli araba alınacaksa bence de yani ya Renault'ya da Japon Kore olmalı.

Valla hocam fiyat cidden iyiymis

Merhaba iyi günler arkadaşlar. Yakın zamanda araç önerisi konusu açmıştım sahibinden Ankara içinde güzel bir bravo 1.6Multijet buldum dynamic Plus 170.000 de 2 değişen 2 de lokal boyası var çok cezbetti. Bir de siyahımsı bir renk alınır mı sizce? Buraya atabiliyor muyuz sarı site ilanı bilmiyorum tavsiye eder misiniz? Sıkıntı yaşar mıyım? Fiyatı 520.000TL ama daha da yardımcı olacaklarını söylediler.
Hocam neye karar verdiniz bilmiyorum fakat sorunuz varsa yardımcı olabilirim. 2010 bravo emotion 1.6 multijet manuel 120 hp kullanıcısıyım. Aracım 122 binde. Aracıma stage 1 yazılım ve dpf-egr iptal biçimde biniyorum. Yaklaşık 150 hp ve 380 nm tork değeri mevcut. Motor konusunda kronik bir problem yaşamadım. Bakımlarda filtre olarak mann filter, yağ olarak Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife 3 5W-30 kullanırım. 10 bin km'de bir bakımlarını yaptırırım. Motor olarak yakıt seçen ve kaliteli yakıtı seven bir motor. Yakıtı kaliteli yerden alırsanız, bakımlarını zamanında yaptırırsanız uzun süreler binebilirsiniz. Arabayı sakin sürmeniz imkansıza yakın, mükemmel bir tork var araçta sizi dürtüyor yolda. Buna rağmen şehir içi 7 litre, şehirler arasında ise 5.5 litre ortalama yakıyor. Trafikte gördüğünüz çoğu aracı üzen bir araç. Kronik sorunlarından en büyüğü bence klima klepe motoru. Yönlendirmesi bozuluyor ve maliyetli yaptırması. Alacaksanız buna dikkat edin. Mutlaka sormanız gereken bir soru "Klimada sıkıntı var mı ya da yapıldı mı?" diye. Bu yaz başıma geldi işçilik dahil 12 bin tlye çözebildim. Çoğu yer de yapmıyor, uğraşmak istemiyor. Bir de fiat grubunda olan torpidodaki airbag bölgesinin şişme muhabbeti var. Benim aracımda yok fakat can sıkan bir durum. Onun harici yola oturuşu, konforu, yalıtımı bir fiat arabasından beklenmeyecek derecede iyi. 500-600 bin tl bandına araç bakıyorsanız göz gezdirmeniz bence iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı