Brawl Stars hangi collette kostümü alınmalı?

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse.
Bir dahaki sezonun başında yeni collette kostümleri gelecek(geçen ocak bp kostumleri). 3 tane gelecek ama ben 1 tane alabilirim. Hangisini almalıyım? En çok denileni alacağım.

@armas hocam dislike çok seviyorsunuz galiba. 3 konu gezdim beklerken hepsinde dislike vardı ve siz atmışsınız. Neden beğenmediniz?

Siz Dislike olaylarına çok takılmayın burada hocam. Kostümleri test alanında deneyin. Sizin gözünüzede seslendirmesi, skill ve ulti animasyonları hangisinde daha hoş ise onu seçin. Herkezin zevkinden önce sizin zevkiniz önemlidir. Oyunda skinler nadiren avantaj sağlıyor. Mesela ben Tick ile normalde skin olmadan bombaları attığımda bombalar biraz zemin rengine benzediğinden daha iyi gizleniyordu. Şimdiki skinde bombalar alevli gibi animasyona sahip olduğundan çok daha dikkat çekici oluyorlar. Yani bu tarz bir dezavantaja sebep olmuyorsa keyfiniz hangi kostümü istiyorsa onu alın.

Siz dislike olaylarına çok takılmayın burada hocam. Kostümleri test alanında deneyin. Sizin gözünüzede seslendirmesi, skill ve ulti animasyonları hangisinde daha hoş ise onu seçin. Herkesin zevkinden önce sizin zevkiniz önemlidir. Oyunda skinler nadiren avantaj sağlıyor. Mesela ben tick ile normalde skin olmadan bombaları attığımda bombalar biraz zemin rengine benzediğinden daha iyi gizleniyordu. Şimdiki skinde bombalar alevli gibi animasyona sahip olduğundan çok daha dikkat çekici oluyorlar. Yani bu tarz bir dezavantaja sebep olmuyorsa keyfiniz hangi kostümü istiyorsa onu alın.

Ucu de neredeyse aynı sadece renkleri değişik güzel geliyor ucu de. Hepsini alacağım ama ilk hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı