Brawl Stars hesabı başkasına nasıl devredilir?

Hocam ben en iyisi adama gmaili vereyim.O kendisi değiştirir,hesabı aldıktan sonra.Ya peki adama tek G-mail mi vereceğim ? Başka bir şey vermeyecek miyim ? Lütfen hızlı yazın,adam cevap beklıyorda :(

Hocam ben en iyisi adama Gmail'i vereyim. O kendisi değiştirir, hesabı aldıktan sonra. Ya peki adama tek G-mail mi vereceğim? Başka bir şey vermeyecek miyim? Lütfen hızlı yazın, adam cevap beklıyorda :(

Mailinize kod gelecek onu girerek hesaba giriş sağlar fakat ters bir durum olabilir orasını tam bilmiyorum. Maili komple vermenize gerek yok o şahıs değistirirse.

Supercell ID'ye henüz bağlamadıysan önce adamdan parayı alıp adamın Gmail'ini bağlayabilirsin.
Çoktan bağlandıysan ve Gmail'in senin için önemliyse dediğimi yapmanı tavsiye ederim.
Genelde hesap satışı yapılırken Gmail ile birlikte verilir ama karşı taraf istemiyorsa üstteki arkadaşın dediğini yapabilirsin

Tamamdır çok teşekkür ederim.Adam hesaba nereden giriş yapacak acaba ?

Supercell ID'ye henüz bağlamadıysan önce adamdan parayı alıp adamın Gmail'ini bağlayabilirsin.
Çoktan bağlandıysan ve Gmail'in senin için önemliyse dediğimi yapmanı tavsiye ederim.
Genelde hesap satışı yapılırken Gmail ile birlikte verilir ama karşı taraf istemiyorsa üstteki arkadaşın dediğini yapabilirsin
Maalesef Supercell ID bağlı :(

Son düzenleme:
Zaten Supercell'e bağlı olmasa paylaşamazsın. Supercell olması lazım. Bunun maalesefi yok bir de. Zamanında bu işlere bende bulaşmıştım. Dediklerimden şaşma.

Tamamdır arkadaşlar,takıldığım yer olursa yine danışacağım size.Çok teşekkür ederim,çok yardımcı oldunuz bana :) <3

Mailini adama ver girerken sana kod gelir kodu söylersin girer. Ama ileride sana sorun olur, oyunu siler tekrar yükleyince giremez sizden yine kod ister. Uğraşırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı