Brawl Stars hesabı çalındı ve e-postası değiştirildi

Katılım
25 Ağustos 2023
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hesabım yaklaşık 1 hafta önce çalındı ve geçen gün kilitlendi destek atıyorum bot çıkıyor. bot hesabınız çoklu paylaşımdan dolayı kilitlenmiştir bla bla diyor normal insanlara 2 defa destek attım ve bu yazı ortaya çıkıyor (görsel 1) yani hiçbir türlü alamıyorum adamda e postayı değiştirmiş. ne yapabilirim? Elimde dekontlar var.

(Linke mi tıkladın tarzı sorular sormayın. Tıklamadım ve tıklasam da hesabım yine çalınmış olacaktı yani yanlış anlamayın. Gereksiz bir soru.)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-05-17 181600.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-17 181600.png
    84,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabının güvenliğinde biryerde açık bırakmışsın ordan da girmişler kanka sen nerede hata yaptığını daha iyi biliyorsundur zaten geçmiş olsun.
 
Hesabının güvenliğinde bir yerde açık bırakmışsın oradan da girmişler kanka sen nerede hata yaptığını daha iyi biliyorsundur zaten geçmiş olsun.

Kanka tamam haklısın diyelim e postamı yanlışlıkla birine verdim ya da gördü şifreyle beraber oda girdi hesabımı almam için bu adamlar mantıken yardım etmeli. Eğer ilgilenmiyorsalar yapacak bir şey yok.
 
İşte o muhabbet senin sorumluluğunda olan bir şey.

Kanka üçünüz ya küçüksünüz ya da bilmiyorum çünkü adam bir şekilde benim hesabıma sızdıysa benden kaynaklılıkla alakası kalmıyor ona bakarsan Valorant hesabımda aynı bu şekilde gitti ve geri aldım ama Supercell yardımcı olmuyorsa bilemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı