Brawl Stars hesabım kaç TL tutar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Hd6850 burası sadece bir teknoloji forumu değildir. Eğer teknoloji forumu olsaydı günlük hayat, sağlık gibi konu alt başlıkları bulunmazdı.

Burası insanların fikir alışverişi yaptığı bizim diğer insanlara yardımda bulunduğumuz bir platform.

Bilmediği bir şey için fikir almak istemiş suç mu oluyor bu şimdi?

Suç değil zaten ama genellikle teknoloji için açılan forum diğer konulara saygım var. Ama Brawl Stars hesabı açması gerçekten beni sinirlendi hele modlar bir yazım yanlışı yapıyorum saniyesinde ban ama Brawl Stars hesabını görmezden gelıyorlar.

@SpiderMan64 etse etse 5 10₺ eder ancak bunu satarken bağlı olduğu kendi kişisel mailini de vermiş oluyorsun.

Eğer sahte bir mail açıp kasıp satmak istersen bir sorun çıkacağını düşünmem.

@SpiderMan64 etse etse 5 10₺ eder ancak bunu satarken bağlı olduğu kendi kişisel mailini de vermiş oluyorsun.

Eğer sahte bir mail açıp kasıp satmak istersen bir sorun çıkacağını düşünmem.

Ben en iyisi bu işlere uğraşmayım konu kapansın diyenler +1.

Kardeşim sen bana tüm hesap bilgilerini ver ben bir bakayım. Ona göre sana fiyat söylerim. Ama tüm bilgileri ver ki iyice bir inceleyeyim.
(Şaka amaçlıdır.)

Detay vermelisin.

Brawl Stars hesabı açması

Profil fotoğrafında bile Brawl Stars karakteri var galiba. Bu kadar takmana gerek yok. Kendisi de yanlışını gördü.

Hele modlar bir yazım yanlışı yapıyorum saniyesinde ban ama Brawl Stars hesabını görmezden gelıyorlar.

Bunda anormal bir şey yok yazım yanlışı yapma, ban yeme.

Satma niyetin yoksa neden soruyorsun kardeşim. 😆 Ama bana göre 25 TL eder.

Ben aslında satmaya karar vermiştim ama siz senin bütün hesabın banlanır dediğiniz için bunu yapmamaya karar verdim kusura bakmayın konudan çıkabilirsiniz.

Ben aslında satmaya karar vermiştim ama siz senin bütün hesabın banlanır dediğiniz için bunu yapmamaya karar verdim kusura bakmayın konudan çıkabilirsiniz.

Hocam ben banlanır demedim. Benim arkadaşımla ortak hesabımız var ana hesaplarımız 20K kupa ben eskiden oynuyordum bıraktım oynamayı ama ban yemedik hala da duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı