Brawl Stars taktikler

Oyuncuları gözle biraz, sakın pusu falan atma. Arada bir taciz atışı yap (mermini bitirmeden) kutu kesmeden başkası var mı diye iyice bakın. Canı az olana direk rushlama.

Bana leon ile taktikler verir misin?

Bana leon ile taktikler verir misin?
Tüm karakterlerin taktiği pusmak dostum. Örnek olarak Leon için konuşmak gerekirse birinden kaçar gibi yapıp çalıya gir sonra senin gadget miydi neydi adını unuttum oynamıyorum şuan Brawl Stars. Dediğim gibi gadget varsa seni klonlayan, çalıya gir ve onu aç. Daha sonra görünmezliğini açıp gadgeti takip et. Adam klonuna saldırıp mermi bitirince dal.

Klonun canı aşırı az oluyor. Benim önerim ilk başta ulti doldur, sonra, pus bir yerlere. Bull mull gelirse direk kaç, ultiye gerek yok zaten yetişemezler (ultileri yoksa). En önemlisi ise, hızlı ol, vurkaç işe yarar (mermini asla bitirme).

Ben Brawl Stars oynamıyorum, soruyu soran da ben değilim. Ayrıca benim dediğim mesajda da aynı şey yazıyor zaten.

Leon ile deneme mağarası a gir. Girişteki 4 robotu öldür. Ateş eden robota 1 kez vurup ateş eden robotun tam önünde deneme mağarası dan çık. Elmas kapmaca da 1. Ol mega kutu aç bana amber çıktı. @EnderGamingYT bu taktiği deneyin.

Bunlar hep bilindik taktiklerden leon da pek taktik yok sanırım zaten bu aralar edgar kasıyorum.

Ben kupa kasma taktiği kazanma taktiği gibi şeylerden istedim siz yanlış anladınız

Bunlar hep bilindik taktiklerden leon da pek taktik yok sanırım zaten bu aralar edgar kasıyorum.
Ben kupa kasma taktiği kazanma taktiği gibi şeylerden istedim siz yanlış anladınız
Kupa kasmak istiyorsan çok oyun kazanacaksın, çok oyun kazanmak için bu taktikleri yapacaksın. Yine aynı yere geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…