KuzeyinEfsanesi Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Ben Brawl Pass almıştım sonra iade ettim. Elmasın eksiye düştü. Ne yapmalıyım?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 28 Ekim 2024 #2 KuzeyinEfsanesi dedi: Ben Brawl Pass almıştım sonra iade ettim. Elmasın eksiye düştü. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tekrardan Brawl Pass alırsanız sorun çözülür. Artı 0 Eksi
KuzeyinEfsanesi dedi: Ben Brawl Pass almıştım sonra iade ettim. Elmasın eksiye düştü. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tekrardan Brawl Pass alırsanız sorun çözülür.
varlıktx Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 KuzeyinEfsanesi dedi: Ben brawl Pass almıştım sonra iade ettim. Elmasın eksiye düştü. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Brawl Pass'ten elmas kazanıp harcadıysanız ve sonrasında iade ettiyseniz o harcadığınız elmas sizden alınır. Harcadığınız içinde eksiye düşer. Artı 0 Eksi
KuzeyinEfsanesi dedi: Ben brawl Pass almıştım sonra iade ettim. Elmasın eksiye düştü. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Brawl Pass'ten elmas kazanıp harcadıysanız ve sonrasında iade ettiyseniz o harcadığınız elmas sizden alınır. Harcadığınız içinde eksiye düşer.