E edizkurtz Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 132 5 Ocak 2020 #1 Sahneleri pek hatırlayamıyorum. Sürprizbozan: Breaking Bad bir sahne hakkında spoiler Hank'in Walt'un evinde Gale'nin kitabını bulması. O kitap Walt'un evine nasıl geldi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
Sahneleri pek hatırlayamıyorum. Sürprizbozan: Breaking Bad bir sahne hakkında spoiler Hank'in Walt'un evinde Gale'nin kitabını bulması. O kitap Walt'un evine nasıl geldi?
iGY 6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 1.895 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Miami, FL 6 Ocak 2020 #2 Sürprizbozan: Spoiler Gale, Walt'a hediye etti. Güncel olarak izlediğim için hatırlıyorum. Şu an 5. sezon 10. bölümdeyim. En azından böyle hatırlıyorum. Şahsen Walt'un durumunda hediyeyi alan ben olsam o notun yazılı olduğu sayfayı yırtmıştım çoktan. Son düzenleme: 6 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Sürprizbozan: Spoiler Gale, Walt'a hediye etti. Güncel olarak izlediğim için hatırlıyorum. Şu an 5. sezon 10. bölümdeyim. En azından böyle hatırlıyorum. Şahsen Walt'un durumunda hediyeyi alan ben olsam o notun yazılı olduğu sayfayı yırtmıştım çoktan.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 6 Ocak 2020 #3 Uzun zaman oldu izleyeli ama yanlış hatırlamıyorumdur: Sürprizbozan: Spoiler Gale, Walter'a hediye etmişti o kitabı. Artı 0 Eksi
Uzun zaman oldu izleyeli ama yanlış hatırlamıyorumdur: Sürprizbozan: Spoiler Gale, Walter'a hediye etmişti o kitabı.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 6 Ocak 2020 #4 Hank sadece işini görseydi, her şey çok farklı olabilirdi Artı 0 Eksi