Breaking Bad: Hangi baş karakteri daha çok seviyorsunuz?

@FakirSincap Jesse.
Walter beni
. Walter çok zeki ama manipülatif, açgözlü ve gaddar birisi. Jesse ise
birisi.
Şu kısımlara Spoiler koydum ama bende gözükmüyor, boşluk olarak gözüküyor. Sizde normal "süpriz bozan" şekliyle çıkıyor mu?

Kesinlikle aynı düşünüyorum. İşi çok farklı boyutlara getirdi Walter. Jesse için çok değerli olan şeyleri acımasızca kullanmaya çalıştı.

Bu arada spoiler kısımları gözükmüyor ama mesajı alıntılamak için koyunca çıkıyor. :) Ben de gozükmediğini söylemek için alıntılıyordum. 😄

Walter'ı izlemesi daha keyifli. Jesse uyuşturu işine girerken yasa dışı şeyler yaptığının farkında değil mi? Neden birden sempati duymaya başlıyor ve birileri ölünce üzülüyor?

@Smilesaurus yaptığı eylemle birisinin ölümü çünkü farklı şeyler sadece ikisini de suç kategorisine koyup hepiniz aynısınız demek doğru olmaz. O zaman hırsız da bir katil kadar gaddar demek olur.

Ben Walter’ı daha çok seviyorum ama son dönemlerinde Egosuna yenik düştü. Bunu kabullenmek gerek. Ailesini geçindirmekten çok kendi egosu yüzünden yaptı bu işleri.

@Smilesaurus yaptığı eylemle birisinin ölümü çünkü farklı şeyler sadece ikisini de suç kategorisine koyup hepiniz aynısınız demek doğru olmaz. O zaman hırsız da bir katil kadar gaddar demek olur.
Uyuşturu işinin ne kadar ciddi olduğunu anlamak zor değil. Cartel veya benzer adamlar onları kazıklayanlara neler yapıyor internette iki saniye aramayla bulabiliyorsunuz. Kusura bakmayın ama Jesse bu işe girip sonra "Hem ayranım dökülmesin hem ..." demesin.

Kimi söylesem bilemedim kalbimden jesse geçiyor ama bir yandanda Walter'ı seviyorum Walter'ı Heisenberg'e dönüştüren ailesi ve çevresiydi ondan bu kadar nefret etmeleri çok saçma.

Bu arada çoğu kötülüğü yapan Heisenberg'di walter hep iyi bir adamdı :)

Skinny Pete, anakarakter sayılıyor mu bilmiyorum ama bence dizideki en masum karakterlerden biriydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı