Breaking Bad vs Dexter

Hayatımda Breaking Bad kadar kusursuz bir senaryoya sahip bir dizi görmedim dizinin neredeyse kötü bölümü yok Dexter ise bana göre ilk 4 sezon efsaneydi ama sonra senaryo kalitesi düşüyor.

Ben de aynı şekil başka önerdiğin dizi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı konular, birisi kimya öğretmeniyle, lise terk bir keşin baronluğa uzanırken kendilerini saklama hikayesini anlatıyor diğerinde küçükken yaşadığı travma nedeniyle ''iyi'' seri katil oluşunu. Bence Dexter daha sürükleyici ve güzel. BCS de BB'den daha iyi. Dexter'ı izle.

İkisini de bitirmiş biri olarak konuşmak gerekirse Breaking Bad'in konusu aşırı garip, Dexter'da o kadar garip bir konuya sahip. Bu dizilerin her ikisi de mükemmel kurgulanmış diziler. İkisinin de kendine has tarafları var. Atmosfer olarak Dexter benim için daha önde ancak objektif konuşmak gerekirse Breaking Bad'in Meksika kısımlarındaki pislik filtresi bile Dexter'dan daha kaliteli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dexter kesinlikle. Breaking bad senaryo ve hikaye için. Ama Dexter içinde ne desen var her sezon ayrı bir karakter ayrı bir felsefe ve derinlik. Özellikle Brian Moser beni etkilemiş biridir.

Farklı konular, birisi kimya öğretmeniyle, lise terk bir keşin baronluğa uzanırken kendilerini saklama hikayesini anlatıyor diğerinde küçükken yaşadığı travma nedeniyle ''iyi'' seri katil oluşunu. Bence Dexter daha sürükleyici ve güzel. BCS de BB'den daha iyi. Dexter'ı izle.
İzledimde öylesine sizin fikirleri merak ettim.

Dexter kesinlikle. Breaking bad senaryo ve hikaye için. Ama Dexter içinde ne desen var her sezon ayrı bir karakter ayrı bir felsefe ve derinlik. Özellikle Brian Moser beni etkilemiş biridir.
Benimde en sevdiğim Brian Moser sezonu mükemmel.

Prison break. Özellikle 1. sezonu ve 3. sezonu ben beğendim. Ha uzun soluklu diyorsan TWD izleyebilirsin. Sıkılmadan 12 sezonuda bitirdim. İnsanların aksine beğendim hele 8. sezon çok güzel geçti.
Prison break izledim çok iyi sonuna kadar bence , TWD 2 Sezondayım ama çok mükemmel değil gibi hala ne zaman patlar ortalama gidiyor iyi ama.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı