Breaking Bad vs Dexter

İzledimde öylesine sizin fikirleri merak ettim.

Benimde en sevdiğim Brian Moser sezonu mükemmel.

Prison break izledim çok iyi sonuna kadar bence , TWD 2 Sezondayım ama çok mükemmel değil gibi hala ne zaman patlar ortalama gidiyor iyi ama.
Hitap etmemiş olabilir hocam ben tüm sezonları bayıla bayıla izlemiştim.

Dexter daha iyi bence. Breaking Bad'de güzel ancak hikayesi Dexter kadar sürükleyici değil bence. İki sezonluk dizi beş sezon olmuş. Bağımsız olarak Fandom'u aşırı toxic. (Dexter'da da var Breaking Bad kadar değil. Benim işsiz savaşı olarak andığım IMBD savaşından sonra özellikle.)

Dexter'ı daha çok severim ama BB daha iyi. Dexter'ın son sezonu vasat, finali de berbat. BB baştan sona kusursuz, beşinci sezonu ise ayrı bir sanat eseri. Dram odaklı ve yavaş ilerleyen bir dizi olduğu için seveni kadar sevmeyeni de var ama kalitenin üstünde bir dizi olduğu su götürmez bir gerçek.

İyi baya da ama ne zaman daha olaylı bölümler olur? Yani ben şimdi 2 sezondaysam hala tam aksiyonlu bölümler ilerdemi ne kadar kaldı diye sormuşdum.
Yani heyecan arıyorsanız tam anlamıyla en sevdiğim karakter olan valinin gelmesiyle dizi daha heyecanlı bir hal arıyor. Negan olaya dahil olduğunda bence dizinin gerilimi ve ne olacağını bilememe hissi de çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı