PrOoFfStRiKeR
Megapat
Gönderin sorun olacağını sanmam çözüm bu sonuçta.
Hocam PC 5 dk açılır açıldığında deniyeceğim.All samsung recovery
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
dosya bu hocam anlık deniyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım
Yaptım hocam açıldı.All samsung recovery
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
dosya bu hocam anlık deniyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım
Hocam PC 5 dk açılır açıldığında deneyeceğim.
Yaptım hocam açıldı.
Cihazı başlatıyorum.
Hocam ben romu bulamam siz bulursanız sevinirim.Hatalı ROM yüklediğiniz için içindeki ROM silinmiş olacaktır stock ROM indirip yüklemeyi deneyin.
Hocam ben ROM'u bulamam siz bulursanız sevinirim.
Model: GT-i9100
Odin'de yine ap 2. kısımı seçip oradan yükleyin bu ROM'u.
Rastgele buldum SamMobile da turkey ROM göremedim var ise oradakini deneyin.
Ayrıca Odin sürüm olarak 3.09 kullanın bende diğer sürümler hep hata veriyor bu sürümde tek kullanabiliyorum.
Hocam SamMobile'dan nasıl indiricem herhangi bir indirme tuşu göremiyorum.
Odin'de yine ap 2. kısımı seçip oradan yükleyin bu ROM'u.
Rastgele buldum SamMobile da turkey ROM göremedim var ise oradakini deneyin.
Ayrıca Odin sürüm olarak 3.09 kullanın bende diğer sürümler hep hata veriyor bu sürümde tek kullanabiliyorum.
Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet
Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive.www.sammobile.com
SamMobile'da varmış oradan yükleyebilirsiniz normal üyeliğe 300KB sınırla indirttiği için geç inecektir.
sanırım üye olunmadan dosya indirtmiyor artıkHocam SamMobile'dan nasıl indiricem herhangi bir indirme tuşu göremiyorum.
Bende hep archived firmware, premium users only yazıyor.
Diğer dosyayı deneyeyim o zaman.sanırım üye olunmadan dosya indirtmiyor artık
aynen hem daha hızlı inecektirDiğer dosyayı deneyeyim o zaman.
Hocam herhangi bir ayarı değiştirmem gerekiyor mu ?aynen hem daha hızlı inecektir