PrOoFfStRiKeR
Megapat
Hocam herhangi bir ayarı değiştirmem gerekiyor mu?
Odin'deki herhangi bir ayardan mı bahsediyorsunuz? Tereddütte iseniz başlatmadan önceki son halini SS atın kontrol edeyim.
Hocam herhangi bir ayarı değiştirmem gerekiyor mu?
Bir de bu dosya 7Z uzantılı herhangi bir çıkarma işlemi gerekiyor mu ?
Hocam LOW BATTERY CAN'T DOWNLOAD yazısı geldi nasıl çıkabilirim buradan.Odin sadece .tar ve .MD5 uzantılı dosyayı tanır 7Z ZIP dosyası içini açarsanız içinde ya tek adet .MD5 uzantılı dosya vardır ya da 5 adet dosya vardır tek ise ap 5 tane ise isimlerine göre.
cihazın sarjı yok ise flashlamanıza izin vermez verse dahi yarıda kesilip en baştaki brick ekranına gelir sarjı yoksa sarj edin sabaha kadar gündüz denersinizHocam LOW BATTERY CAN'T DOWNLOAD yazısı geldi nasıl çıkabilirim buradan.
Hocam bu işi bu akşam bitirmek istiyorum 10 dk beklesek zannımca yeter gibi.cihazın sarjı yok ise flashlamanıza izin vermez verse dahi yarıda kesilip en baştaki brick ekranına gelir sarjı yoksa sarj edin sabaha kadar gündüz denersiniz
siz bilirsiniz en başta anlattığım gibi bende rom yüklerken sarj bitince yarıda kesilmişti 2dklık işlem ancak ne kadar sarj ister muammaHocam bu işi bu akşam bitirmek istiyorum 10 dk beklesek zannımca yeter gibi.
Hocam ben bunu şimdi bitiremezsem yarın sadece bunu düşünürüm okulda bütün dikkatim kaçar.siz bilirsiniz en başta anlattığım gibi bende rom yüklerken sarj bitince yarıda kesilmişti 2dklık işlem ancak ne kadar sarj ister muamma
Hocam ben bunu şimdi bitiremezsem yarın sadece bunu düşünürüm okulda bütün dikkatim kaçar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.