Çözüldü BridleBuddles Service virüsünden nasıl kurtulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1903Eagle

Decapat
Daha fazla  
BridleBurryService virüsünden nasıl kurtulunur? Sürekli arka planda çalısıyor. CPU kullanımı bazen yüzde 90'lara kadar çıkıyor. Durdur dememe rağmen kendini otomatik tekrar açıyor. Bu virüsü nasıl bilgisayarımdan temizleyebilirim?

2021.03.24-12.38.png

Dostum bu bir virüsmü bilmiyorum ama herhangi bir antivirüs programı deneyebilirsin.

Kaspersky olabilir mesela. Bir de virüs olduğuna eminsen bu programı(virüsü) nereden aldın söyler misin?

Dostum bu bir virüsmü bilmiyorum ama herhangi bir antivirüs programı deneyebilirsin.

Kaspersky olabilir mesela. Bir de virüs olduğuna eminsen bu programı(virüsü) nereden aldın söyle misin?
Galiba internetten indirdiğim bir dosyadan bulaştı bilmiyorum ama yüzde 90 cpu kullanmasını hiç normal değil . Kaspersky programı yüzde kaç işe yarar

Galiba internetten indirdiğim bir dosyadan bulaştı bilmiyorum ama yüzde 90 CPU kullanmasını hiç normal değil. Kaspersky programı yüzde kaç işe yarar.

Berat bu gerçekten ciddi bir şey yalış bir şeyde söylemek istemiyorum kardeşim ama sen bence önemli dosyalarını şimdidden yedekle fotoraf vesaire. Snrasında kasperkyi dene.

Önemli dosyalarını (müzik, video, döküman, fotoğraf) yedekle. Programlarına elleme. Bitdefender ve Malwarebytes'ın Free sürümlerini kur ve tam tarama yap.

Özellikle bilgisayarını güvenli modda açıp yaparsan taramalarını daha efektif olur. Kurtulamama ihtimalin de var.

O zaman son çare format.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı