BridleBuddlesService nedir?

Emre Çoban

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar gördüğünüz üzere bu programın nasıl geldiğini bilmiyorum ve nasıl sileceğimi de bilmiyorum. Bu programı sonlandıramıyorum tekrardan geri açılıyor. Önceden yoktu böyle bir şey. Bu olduğu için sanırsam bazı oyunlardan girerken beni atıyor büyük 40-50 GB oyunları açarken böyle yer kapladığı için mi bilmiyorum. Bu program ne işe yarar? Nasıl silebilirim? Nereden gelmiştir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    186,4 KB · Görüntüleme: 206
  • Adsız1.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 221
  • Adsız2.png
    214,8 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sitedeki bilgiye göre bitcon vb. kripto para madenciliği yapan bir virüs kendisi.
Idle Daddy virüsü. Herkeste gördüm bugün neredeyse. D:

Güvenli modda silebilirsiniz sanırım.

Bu kullanıcının yanıtında belirtildiği gibi güvenli modda silebilirsiniz.

Ayrıca şiddetle bilgisayarınıza bir antivirüs programı indirmenizi öneririm. Şu anda Kaspersky kullanıyorum ve gayet memnunum. Avast bedava sürümü de ortalamanın üstünde ama ben yine de kaspersky tavsiye ederim.

Idle Daddy virüsü. Herkeste gördüm bugün neredeyse. D:

Güvenli modda silebilirsiniz sanırım.

Açıkcası pek anlamıyorum bende mağdurum bu uygulamadan 90 FPS alıyordum 60'a düştü RAM'i kısıtlıyor resmen güvenli mod ne, güvenli moda nasıl geçerim, bu uygulamadan rahatça kurtlabilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim.

Kanka yine buradada karşılaştık ulan bir türlü kurtulamadım şu beladan kurtulursan haber ver.

Ben güvenli moda geçip sildim. Adımlar güvenli moda geçin yerel disk C ye girin oradan program files a girin (program dosyaları da olabilir) oradan buddy klasörünü silin (buddy yerine başka benzer bir şey de yazabilir)(ben böyle yaptım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…