Bright VPN silinmiyor

Arkadaşlar virüs vs. değil. Yapımcılar dosya konumunda uninstall bright VPN diye bir program koymuşlar. Adım adım anlatayım.

Arama kısmına bright VPN yazıp sağ tık yapıp dosya konumuna git tıklayın.
Geldiginz kısımda tekrar bright VPN sağ tık yapıp dosya konumu diyin.
Ve artık bright VPN'in dosyaları klasöründesiniz, az aşağı gelin uninstal bright VPN yazıyor tıklayıp kaldırınız.

Teşekkür ederim kolay gelsin.
 
Arkadaşlar bu program bana da girdi. Malum yolla bir program kurunca crack paketinin içine koymuşlar. Sağ altta Bright VPN gözükmeye başladı bir de ''web indexing service'' diye başka bir simge belirdi. Aradım taradım programı silme yolunu bulamadım. IObit uninstaller programı bulamıyor, programın yüklendiği sayfayı buldum orada da uninstal yeri yok yani bu konuda belirtilen 2 çözüm yolu da uygulanamadı.

Tek çare olarak programın bulunduğu dosyayı silme olarak uygulayabildim. Programı kapatmadan bu dosya da silinmiyordu, Bright programını kapattım sonra bulunduğu klasörü silebildim. Şimdi bilgisayarda gözükmüyor, sağ altta da çalışmaya başlamıyor ama bu programla birlikte yanına ne yüklenmiştir hala bilgisayarda yüklü dosyalar var mıdır bilmiyorum.

Görev yöneticisinde service.exe dosyası bulunmuyor ama birçok dosya gözüktüğü için hangisi zararlıdır bilmiyorum. Windowsu tekrar kurmak sorun olmasa temiz kurulum yapacağım ama windows sıkıntı, zor şekilde öğrenci paketini ücretsiz ve yasal olarak kurmuştum tekrar kurabilir miyim bilmiyorum.
 
@ganos Bağlantıdaki yazılım ile dener misin? Yazılımın içerisinde filtre seçenekleri var.

Ekran Görüntüsü (37).png


Ayrıca Autoruns ile de uygulamaya ait görev, başlangıç öğesi vb. varsa kaldırın.
 
@ganos Bağlantıdaki yazılım ile dener misin? Yazılımın içerisinde filtre seçenekleri var.

Eki Görüntüle 1722995

Ayrıca Autoruns ile de uygulamaya ait görev, başlangıç öğesi vb. varsa kaldırın.

Birkaç program denemesi yapmıştım ama program çalışırken bile maalesef göremediler. Klasörü silince program açılmadı ama güvenemedim temiz format attım bilgisayara. Autoruns yerini açmıştım epey kalabalıktı hangisi hangisinin pek anlamadım, format sonrası sıkıntı kalmadı gibi gözüküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı