British Time nasıldır?

Oco

Hectopat
Daha fazla  
Eksik olduğumu dusundugum için Instagram'da gördüğüm bu çekilişe katıldım.
Biraz önce bir cep telefonundan aranarak %45 eğitim bursu, 50 saate varan özel ders, 100 saat iş ingilizcesi, ömür boyu konuşma kulüpleri ve 2-3 hafta arası İngiltere eğitimi kazandığımı söylediler. Yarın için görüşme ayarladık. Güvenilir mi nasıldır ücretleri acaba bilginiz var mı?

1743604570730.png

British time bu %45 indirim yalanını her sene herkese atıyor. Eğitimi konusunda öven arkadaşlarım da var yeren arkadaşlarım da var. Bilemiyorum. Size İngilizceyi öğretmezsek adam değiliz gibi konuşuyorlar ama B2 diye çıkarttıkları adam A2 İngilizce bile konuşamıyor :D Sınavlardan geçmek o kadar da zor değil.

Eksik olduğumu dusundugum için Instagram'da gördüğüm bu çekilişe katıldım.
Biraz önce bir cep telefonundan aranarak %45 eğitim bursu, 50 saate varan özel ders, 100 saat iş ingilizcesi, ömür boyu konuşma kulüpleri ve 2-3 hafta arası İngiltere eğitimi kazandığımı söylediler. Yarın için görüşme ayarladık. Güvenilir mi nasıldır ücretleri acaba bilginiz var mı?
"dolandiricilik" olarak sayilir mi daha cok pazarlama taktigi diyebiliriz ama olay su: o cekilise katilan herkes kazaniyor ve herkes %45 - %50 burs kazaniyorlar ama kendilerinin muhtemelen zaten normal fiyati, sikayetvar uzerinden daha detayli bilgiye ulasabilirsiniz.

Dostum iş tamamen sende bitiyor. O tarz kurumlar sana bir yere kadar yardımcı olabiliyor. Dil öğreneceksen kendin özel çaba göstermen lazım, sadece o kuruma kaldıysan işin yaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı