Broadway mi Tempra mı?

Daha fazla  
Yaklaşık 190k bütçem var sanayiye çok fazla girip çıkmak istemiyorum, sürekli de binmeyeceğim uzun yola da çıkmam. Yakıtını koyup gidebileceğim araba var mıdır?
Tempra ve Broadway düşünüyorum hangisini seçmeliyim? Ya da başka tavsiyeniz var mı?

Eğer temizini bulabilirsen tempra alınır.

Eğer temizini bulabilirsen tempra alınır

Emin olun konfor benim için şu an 2. planda. Bütçe yüksek gibi görünse de araç piyasasına göre en düşük arabalara bakıyorum onun için konfor değil de arıza çıkarmasın yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin olun konfor benim için şu an 2. planda. Bütçe yüksek gibi görünse de araç piyasasına göre en düşük arabalara bakıyorum onun için konfor değil de arıza çıkarmasın yeter

Renault 19 Europa veya Fiat tipo da bakabilirsiniz.

Broadway iyidir hocam. Tempra biraz elektronik araç sayılır, arızası vs illaki olur uğraştırır. Broadway düz motor fazla bir arızası çıkmaz.

Broadway bu bütçede bir tık daha iyi ama temizini bulursan düşünmeden Tempra almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…