Broadway nasıl kullanılır?

Saez

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Broadway alacağım. 1992 GTE olan modeli. Aracı direkt motor ustasından alacağımdan içim rahat. Motor sıfır yapılıyor ve bittiğinde araç sahibi olacağım. Araç hakkında:
-Şu arızaları verir.
-Şunları yapma.
-Bunları mutlaka yap.

Dediğiniz neler var?

-Bir de araca ne gibi makyaj yakışır? İşi bilenler direk parçaların linkini de atarsa sevinirim :) (Not: Aracı basmayı düşünmüyorum)

Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi hocam bir araçla tanışmamız lazım genelde hararet tüp beyni bozulması falan gibi ufak sorun oluyor harareti de soğutma sistemindeki havadan yapar genelde direksiyonunuza güvenmiyorsanız virajlarda sakin ama sakın gaza oturmayın günümüzde de bana göre sadece yılından kaybeden araba. Avrupa montajlarında klima bile var.

Modifiye kısmında da bence sormak değil de araştırarak beğendiklerinizi araca uygulayın. Ben artık aynı şeyleri görmekten sıkıldım. Sizin beğendiğiniz parçaları aracınıza takın tarzınız belli olsun zaten modifiyenin önemli bir yanı da bu.

Merhaba. Broadway alacağım. 1992 gte olan modeli. Aracı direkt motor ustasından alacağımdan içim rahat. Motor sıfır yapılıyor ve bittiğinde araç sahibi olacağım. Araç hakkında:
-Şu arızaları verir.
-Şunları yapma.
-Bunları mutlaka yap.

Dediğiniz neler var?

-Bir de araca ne gibi makyaj yakışır? İşi bilenler direk parçaların linkini de atarsa sevinirim :) (not: Aracı basmayı düşünmüyorum)

Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Bu aracın karbüratörü sıkıntılı oluyor sürekli hararet yapıyor o yüzden bir ustaya götür karbüratöre baktır hiçbir şey yoksa bile temizlesin.

Vallahi hocam bir araçla tanışmamız lazım genelde hararet tüp beyni bozulması falan gibi ufak sorun oluyor harareti de soğutma sistemindeki havadan yapar genelde direksiyonunuza güvenmiyorsanız virajlarda sakin ama sakın gaza oturmayın günümüzde de bana göre sadece yılından kaybeden araba. Avrupa montajlarında klima bile var.

Modifiye kısmında da bence sormak değil de araştırarak beğendiklerinizi araca uygulayın. Ben artık aynı şeyleri görmekten sıkıldım. Sizin beğendiğiniz parçaları aracınıza takın tarzınız belli olsun zaten modifiyenin önemli bir yanı da bu.

Hocam eski araçları sürmek konusunda tecrübem var ondan sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Modifiye kısmı içinse aracı 18 yaşındaki genç arabası gibi değil de biraz yakışıklı hale getirmek için öneri sordum aslında. Cevapların için çok sağol hocam.
Bu aracın karbüratörü sıkıntılı oluyor sürekli hararet yapıyor o yüzden bir ustaya götür karbüratöre baktır hiçbir şey yoksa bile temizlesin.

İlk işim bu olacak cevabın için çok sağol hocam.

Ben karbüratör konusunda sıkıntı yaşamadım hiç hararetde yükselmiyor hiç sadece düzgün bakımını yapmak lazım çoğu kişi antifriz kullanmaz sadece su koyar buda zamanla boruları tıkar hava yapar kireçli su olucağından ötürü, bakımını düzgün yapın hiçbir şey olmaz, resimdeki aracı 210.000'de aldık 5 gün önce 301.000'de sattık ne yolda bıraktı ne bir sorununu gördüm.

Modifiye konusunda yani kendim eski kasa araca yeni kasa tamponu takmıştım, ses sistemi + kendim yalıtım yapmıştım, coilover vardı tatlı basabilirsiniz aracı basmıyacağım demişsiniz tatlı oluyor aslında, birazdaha dursaydı mercek far ve üste bide sunroof açtırırdım belki ama nasip 😅

1000016391.jpg
IMG-20240629-WA0018.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı