hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Mart 2021 #11 Cesegokopegi dedi: Daha önce konu açmıştım AK-47 panthera onca düşmüştü. Şimdi de AWP fade düştü. Beklemeli miyim, fiyatı artar mı? Eki Görüntüle 941325 Genişletmek için tıkla... Hocam zengin olmuşsunuz. fiyatı artacaktır ama beklemeye değer mi bilmem TL daha hızlı düşebilir.
Cesegokopegi dedi: Daha önce konu açmıştım AK-47 panthera onca düşmüştü. Şimdi de AWP fade düştü. Beklemeli miyim, fiyatı artar mı? Eki Görüntüle 941325 Genişletmek için tıkla... Hocam zengin olmuşsunuz. fiyatı artacaktır ama beklemeye değer mi bilmem TL daha hızlı düşebilir.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 26 Mart 2021 #12 Cesegokopegi dedi: Daha önce konu açmıştım AK-47 Panthera Onca düşmüştü. Şimdi de AWP Fade düştü. Beklemeli miyim, fiyatı artar mı? Eki Görüntüle 941325 Genişletmek için tıkla... Bence daha satma, fiyatı gelecekte değerlenir ama uzun sürebilir.
Cesegokopegi dedi: Daha önce konu açmıştım AK-47 Panthera Onca düşmüştü. Şimdi de AWP Fade düştü. Beklemeli miyim, fiyatı artar mı? Eki Görüntüle 941325 Genişletmek için tıkla... Bence daha satma, fiyatı gelecekte değerlenir ama uzun sürebilir.