Brontok virüsü sorunu

Hsnozer

Kilopat
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
32
Birkaç gün önce konu açmıştım.


Bu konudada bahsettiğim gibi PC'de bazı programlar (Photoshop Illustrator VoiceMeeter OBS vs. sistemlerden MSConfig vs. açılmıyor.) Özellikle virüs programlarının hiçbiri Installer'lar bile açılmıyor açılsa bile Max. 5 sn içinde kapanıyor çözümünü ararken bunun "brontok" adında bir virüs olduğunu keşfettim forumda da konusu vardır fakat konuda anlatıldığı gibi yapamadım ve sorunum halen devam ediyor.

Yaptıklarım:
Güvenli Mod'da tarama yaptım.
Process Explorer ile virüsü aradım ancak bulamadım.
SFC/Scannow yaptım ancak sonuç alamadım.

Yardım edebilirseniz çok sevinirim format atamayacak durumdayım çünkü kaybedecek çok dosyam var ve halletmem gereken çok iş var zaman kaybı çok olacağından dolayı geri yükleme vs. format atmak istemiyorum.
 
Kaspersky yükleyin 30 gün olsada sizi idare eder.
 
Bu rehber ile çözebilirsiniz hocam.

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı