Bronzdan Çıkış İçin Pre !

Contos45

Hectopat
Daha fazla  
Yeni lig sisteminden sonra B2 düştüm(Silver3 tüm) . 5 kişi girip, hızlıca çıkmak istiyorum.
Genellikle destek oynuyorum ama ormana da geçebilirim. Kazanmak istediğim zaman genellikle destek rolüne geçiyorum. Hesabım : Mega Games , ekleyebilirsiniz.

Lig çıkmak için oyuna biri ile girmene gerek yok. Eğer yetenekliysen tek başına bunu başarabilirsin. Şahsen ben aşırı bir şekilde Vayne manyağı olarak geçen sezon Bronz 4' ten Platinum 2' ye kadar çıkarıp oyunu bıraktım. Gold 1' e kadar düştü hesap ve 3 hafta önce tekrar başladım oyuna. Eğer support ta yetenekli isen oyun nickim ( Tirâdor ) ekleyebilirsin. Bir iki maç denerim seni iyi isen beraber gireriz.

Doğru söylüyorsunuz ama ben hızlıca lig atlamak için biriyle girmek istiyorum. Hocam destek rolünde iyi oynadığımı düşünüyorum. Ama Gold ve Bronze birlikte atabiliyor muydu ? En son atamıyordu diye biliyorum da

Tirador sana supluk yapim gel :) kafalarimiz uyusuyorsa guzel bot pre oluruz. Ligim gold 4. Nick im Mayfield. Normal oyunda deneyelim sana da uyarsa?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı