Bronzdan Gümüşten Goldtan çıkamayanlara çare Yenilenmiş Morde

46635

Kilopat
Arkadaşlar yenilendikten sonra ormanda ne kadar op olduğunu bir tek ben mi farkettim :p
Umarım sizde bu videodan sonra Mordekaiserın tüm nimetlerinden yararlanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 yıl önce oynarken ss arşivi yapmıştım. Silver 4 'te oynuyordum. Dereceli maçlarda zevk için 20 kere ölüyorlardı, hele arkadaş olanlar hep feedliyordu. Karşında olan vayne 10.dk'da 20 kere feedleyen adamı öldürünce önüne ne koyarsan koy tek atıyor. Elmas ligte arkadaşlarım var onlarda o tip maçları alamıyor ve hiç zevkli değil. Çözüm euw. Altın, gümüş hepsi aynı fark yok. Ama westte silver 4+ efsane sarıyor.

Arkadaşlar yenilendikten sonra ormanda ne kadar op olduğunu bir tek ben mi farkettim :p
Umarım sizde bu videodan sonra Mordekaiserın tüm nimetlerinden yararlanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dragons of Morde :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı