PrPredatorr
Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
500W yeterli ama kalitesini bilemem, ben hiç duymadım bu markayı.
Merak edip araştırdım. UPS bile yapmışlar ama bir dolu insan mağdur olmuş. Bu kayık ile balığa çıkılmaz.
Ben böyle bir şeyi tasvip edemem. Tehlikeli bir işe girişiyorsunuz. Sorumluluk size kalmış.Abi peki idareten kullansam olmuyor MU3 ay kadar.
ne anlamda tehlikeli elektrik kesilmesiyle alakalı mı?Ben böyle bir şeyi tasvip edemem. Tehlikeli bir işe girişiyorsunuz. Sorumluluk size kalmış.
Güven vermeyen, sağlamlığı soru işareti olan bir güç kaynağı üzerinden bilgisayar parçalarınız için elektrik akımı geçireceksiniz. Bilmem anlatabildim mi?ne anlamda tehlikeli elektrik kesilmesiyle alakalı mı?
Güven vermeyen, sağlamlığı soru işareti olan bir güç kaynağı üzerinden bilgisayar parçalarınız için elektrik akımı geçireceksiniz. Bilmem anlatabildim mi?
Siz bilirsiniz o halde. İyi forumlar.Ben bu işlerden anlamam ama daha önce GTX 650 Ti Boost kullandım o da bu sıralarda bir değer kullanıyordu 4 yıl sorun çıkarmadı.
Siz bilirsiniz o halde. İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.