Oyun Brotato 8,40 TL

Hocam ne zaman indirim konusu görsem hep siz açmış oluyorsunuz iki şey söyleyeceğim size birincisi Mafia indirimi ben bugün bitiyor diye biliyordum tekrar baktım 2 Mart yazıyor acaba uzatıldı mı yoksa baştan öyle miydi?
İkincisi umarım bu akşam gizem festivali başladıktan sonra sizden güzel oyun indirimi haberleri görebilirim.

Hocam ne zaman indirim konusu görsem hep siz açmış oluyorsunuz iki şey söyleyeceğim size birincisi Mafia indirimi ben bugün bitiyor diye biliyordum tekrar baktım 2 Mart yazıyor acaba uzatıldı mı yoksa baştan öyle miydi?
İkincisi umarım bu akşam gizem festivali başladıktan sonra sizden güzel oyun indirimi haberleri görebilirim.

Bildiğim kadarıyla hep 2 Mart'tı indirimin sona ereceği tarihe hiç dikkat etmemiştim. Akşamki indirimde ise güzel bir oyun indirime girerse tabii ki paylaşmaya çalışacağım hocam.

Hocam fazla bir şey yok kütüphane de.

O zaman akşam indirim gelince sizin içinde birkaç oyun bulmaya çalışırım hocam.

Bildiğim kadarıyla hep 2 Mart'Ti indirimin sona ereceği tarihe hiç dikkat etmemiştim. Akşamki indirimde ise güzel bir oyun indirime girerse tabii ki paylaşmaya çalışacağım hocam.

O zaman akşam indirim gelince sizin içinde birkaç oyun bulmaya çalışırım hocam.

Hocam bakıyorum da bende hiç kafa dengi oyun bulamıyorum cidden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı