Ahmet Said Aybak
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Doktor
1 yıldan fazla bir süredir oynamak istiyordum, kısmet bugüneymiş. en azından o 1 yılın hakkını 3-4 saat gibi kısa bir sürede fazlasıyla verdi. oyunun hikayesi annesi ölen, babası ise hastalıktan yatağa düşen iki kardeşin babasını kurtarmak için çıktığı yolculuğu anlatıyor. tabii bu hikaye sırasında öyle mekanlardan geçiyoruz ki ayrılmaya bile kıyamıyorsunuz. karlı alanlar, dağlar, şelaleler, mağaralar, ormanlar, savaş alanları vs. ayrıca bu mekanlara banklar koymuşlar ki manzaranın tadını çıkaralım
yer yer oyundaki npc'lerle etkileşime geçerek güzel şeyler ortaya çıkarabiliyorsunuz. ayrıca bu oyunun yaşattığı hisleri son zamanlarda çıkan hiçbir AAA oyunda felan bulamazsınız. abi ve kardeşin dayanışması, birbirinin yardımına koşmaları mükemmel bir şekilde aktarılmış. (abim bunu okuyorsa ona kalbimin kapılarının açık olduğunu söylüyorum <3 )
son bi not: sonunda ağlayacaksınız.
en son not: gamepad'le oynasanız daha iyi olur. olmasa da olur. direksiyonla bile oynarım ben.
İyi oyunlar!
son bi not: sonunda ağlayacaksınız.
en son not: gamepad'le oynasanız daha iyi olur. olmasa da olur. direksiyonla bile oynarım ben.
İyi oyunlar!