Brown Switch beklenenleri karşılamıyor

Fonksiyonlar

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2019
Mesajlar
853
Makaleler
1
Çözümler
1
Malumunuz indirim köşesinin meşhur klavyesi Ajazz AK680'den bende aldım. Önceden membran kullanıyordum bu yüzden Switch'lerden pek anlamıyorum. Forumda bana brown Switch hakkında red gibi sessiz blue gibi hissiyatlı dediler benim de kafaya yatınca brown Switch aldım klavyeyi. YouTube'dan izledim ama hissiyatı hakkında pek bir şey anlaşılmıyor videodan. Klavye bugün geldi ama bluenun hissiyatını alamadım. Ses olarak çok sessiz ama his olarak hazza ulaştırmıyor. Zaman geri gelse blue alırdım. Almayı düşünenler olursa diye aforizma niyetine yazıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Blue gibi inanılmaz sesli Switch'lere dayanabilenler için olabilir. Ben dayanamıyorum.
 
Birebir aynı olmasını bekleyemezsin zaten, aktivasyon tipleri bile farklı en başta. Zaten aldığın klavye çok iyi bir klavye değil, sadece uygun bir klavye. Switchlerin markası da önemli bu konuda her Brown veya her Blue aynı değil.
 
Öyle yapacağım

Blue'larda hissiyat falan membrane kadar yok. Brown ile neredeyse aynı. Gateron brown ile blue denedim. Brown'ı her türlü tercih ederim. Bende membrane gibi tactile bir Switch istiyordum klavye ararkem ama maalesef membrane kadar tactile olan bir Switch yok. Varsa bile çok sesli olacağı için büyük ihtimalle düşünmezdim.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı