Brown Switch klavye önerisi

Greewe

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, öncelikle bütçem 1300 TL. Switch konusununda takılım red Switch düşünüyordum fakat brown daha iyi gibime geldi. Fakat piyasada brown Switch bulamadım. Önerilerinizi, hangi Switch'i tercih etmem gerektiğini, nedenlerini ve o Switch için önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Hissiyat çok önemli benim için mekanik hissi yaşamak istiyorum.

Ek olarak red Switch olarak Monster Pusat K3 Pro iyi midir?

Bence brown switch olmazsa olmaz değil, kaliteli bir red switch de fazlasıyla işini görür.
Ek olarak red Switch olarak Monster Pusat K3 Pro iyi midir?
İyi bir klavye değil.

150 TL aşarsan RX Scope önerebilirim.

Daha ucuz istersen de XPG Summoner Cherry MX Red versiyonu var.

Bence brown switch olmazsa olmaz değil, kaliteli bir red switch de fazlasıyla işini görür.

İyi bir klavye değil.

150 TL aşarsan RX Scope önerebilirim.

Daha ucuz istersen de XPG Summoner Cherry MX Red versiyonu var.
Monster pusat k3 nasıl ve red switch membrandan daha iyi bir his verir mi mekanik hissi brown daha iyi galiba hissiyat açısından

Monster Pusat K3 nasıl?
Mesajımda kötü olduğunu söylemiştim ama görmedin sanırım.
Ve red switch membran daha iyi bir his verir mi?
Tıklama gecikmesi ve basış kuvveti olarak evet.
Mekanik hissi brown daha iyi galiba hissiyat açısından.
Sadece brown switch demekle bitmiyor. Piyasada pek çok switch üreticisi var ve her markanın switchi aynı kalitede veya performansta olmuyor. Örneğin Gateron Brown ile Cherry MX Brown. Her ikisi de isim olarak brown switch diye geçse de basış kuvveti, hissiyatı ve sesi aynı olmuyor. Sadece markanın kendi içerisindeki blue/red/brown/black sırasını belirliyor.

Monster pusat k3 nasıl ve red switch membrandan daha iyi bir his verir mi mekanik hissi brown daha iyi galiba hissiyat açısından
Ne tarz oyunlar oynuyorsun? Switch'i oynadığın oyun türüne göre seçmen daha iyi olur. Pusat K3 de iyi bir klavye değil. Zaten @BerkayZ87 üstte belirtmişti.

Valorant cs go minecraft oynuyorum ek olarak yazılımla uğraşıyorum

Neden peki?
Malzeme kalitesi kötü ve Outemu Red Switch, iyi bir switch modeli değil. Ayrıca o klavye 400 lira değil miydi en son :D Ne ara 1300 TL bütçesi olan adamın radarına takılacak kadar zamlandı öyle.

Mesajımda kötü olduğunu söylemiştim ama görmedin sanırım.

Tıklama gecikmesi ve basış kuvveti olarak evet.

Sadece brown switch demekle bitmiyor. Piyasada pek çok switch üreticisi var ve her markanın switchi aynı kalitede veya performansta olmuyor. Örneğin Gateron Brown ile Cherry MX Brown. Her ikisi de isim olarak brown switch diye geçse de basış kuvveti, hissiyatı ve sesi aynı olmuyor. Sadece markanın kendi içerisindeki blue/red/brown/black sırasını belirliyor.
Ben o tık sesini hissedebilmek istiyorum

Malzeme kalitesi kötü ve Outemu Red Switch, iyi bir switch modeli değil. Ayrıca o klavye 400 lira değil miydi en son :D Ne ara 1300 TL bütçesi olan adamın radarına takılacak kadar zamlandı öyle.
Klavyelere çok zam geldi maalesef

Red switch FPS oyunları için daha iyi olur. Üstte önerilen klavyelerden birini seçebilirsiniz.
Anladım

150 TL aşarsan RX Scope önerebilirim
Aşamam maalesef

@BerkayZ87 fiyat bandını 1500-1700e çekmeye karar verdim alacağım zamanı erteleyip hem vergi indirimi diyorlardı etkisi olur belki 1500-1700 bandında önerdiğiniz klavye var mıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı