Brown Switch klavyede birkaç tuşu red yapmak

Aes237

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Keychron K6 ışıksız brown Switch klavyeyi aldım ama sonra öğrendim ki FPS oyunları için red Switch öneriyorlar. (Valorant oynuyorum). Aynı zamanda yazarlık yaptığım için brown Switch aslında güzel geliyor. Sadece W-A-S-D-Shift ve boşluk için red taksam, sıkıntı olur mu? Çok anlamıyorum bu işlerden ondan danışmak istedim.

Sorun olmaz. Bu videodan destek alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim,
Keychron hakkında ne düşünüyorsunuz? Farkında olmadan ışıksız modelini almışım bendeki tuş takımı beyaz falan, yazı ve oyun için aldım. Işıklı-ışıksız arasında fark var mıdır?
Red Switch ile brown Switch birbirine çok benzer bence değiştirmeye gerek yok.
Çok anlamıyorum dediğim gibi. Bir kaç yazı okudum red sanki daha ön planda gibi yorumlar yazılmış genel olarak. Emin de olamadım.

Hot-swap'mış zaten. Çat diye çekip yenisini takabilirsiniz ama çok asılmayın, lehimli Switch'leri koparabilirsiniz.

Teşekkür ederim,
Keychron hakkında ne düşünüyorsunuz? Farkında olmadan ışıksız modelini almışım bendeki tuş takımı beyaz falan, yazı ve oyun için aldım. Işıklı-ışıksız arasında fark var mıdır?

Çok anlamıyorum dediğim gibi. Birkaç yazı okudum red sanki daha ön planda gibi yorumlar yazılmış genel olarak. Emin de olamadım.

Redswitchde hissiyat yok, bunda bastığın zaman bir hissiyat oluyor. Gayet iyi klavye ve Switch'ler. Red ile değiştirmenize gerek yok.

Teşekkür ederim,

Çok anlamıyorum dediğim gibi. Birkaç yazı okudum red sanki daha ön planda gibi yorumlar yazılmış genel olarak. Emin de olamadım.

Tepki süresi hemen hemen aynıysa değişmeye gerek yok. Bazı ses bağımlıları Switch değiştirip duruyorlar.

Redswitchde hissiyat yok, bunda bastığın zaman bir hissiyat oluyor. Gayet iyi klavye ve Switch'ler. Red ile değiştirmenize gerek yok.
Anladım, teşekkür ederim. Değişme fikrimden vazgeçebilirim o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı