Çözüldü Browser Çökmeleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Apocalypto

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Çalışmıyor
Herkese iyi günler. Şuan dizüstü bilgisayar kullanıyorum. IE, mozilla ve chrome yüklü browser olarak. Sıkıntım şu ki ne zaman mozilla veya chrome kullansam mutlaka cok kısa bir süre sonra çökmeler yaşıyorum. Ya videolarda kitlenmeler yaşıyorum yada 3-4 tane sekme açınca kitlenmeler yaşıyorum. Ya da durduk yere kitlenmeler yaşıyorum. İlk yüklediğim vakitler canavar gibi çalışıyorlar. 1 hafta bilemediniz 2 hafta sonra perte çıkıyorlar. Bazen her tıklamamda reklamda acılıyordu. Bilgisayarı alalı 1 ay bile olmadı.

Ayrıca lisanslı kaspersky kullanıyorum. Herhangi bir virüs, trojen falanda yok bilgisayarda. Yıllardır farklı dizüstlerinde aynı sıkıntıyı cekiyorum. Bunun donansımsal bir sıkıntı olması mümkün mü ? Acer, HP kullandım suanda asus kullanıyorum. Aynı dertlerden müzdaribim (bilgisayar kaynaklı bir durum oldugunu düsünmüyorum açıkcası). Bilgisayardan çok anlamıyorum format atmayı biliyorum sadece teknik ve yazılımsal bilgim bu kadar :D. O yüzden herhangi bir tavsiye verecekseniz lütfen çok basit teknik olmayan bir dil kullanın :). Eğer saat 17:00 ye kadar müsait olan varsada tw den bağlanıp gerekli işlemleride yapabilir.

Herkese iyi günler. Şuan dizüstü bilgisayar kullanıyorum. İe, mozilla ve chrome yüklü browser olarak. Sıkıntım şu ki, ne zaman mozilla veya chrome kullansam mutlaka cok kısa bir süre sonra çökmeler yaşıyorum. Ya videolarda kitlenmeler yaşıyorum yada 3-4 tane sekme açınca kitlenmeler yaşıyorum yada durduk yere kitlenmeler yaşıyorum.

İlk yüklediğim vakitler canavar gibi çalışıyorlar, 1 hafta bilemediniz 2 hafta sonra perte çıkıyorlar. Bazen her tıklamamda reklamda acılıyordu, bilgisayarı alalı 1 ay bile olmadı ayrıca lisanslı Kaspersky kullanıyorum. Herhangi bir virüs, trojen falan da yok bilgisayarda. Yıllardır farklı dizüstülerinde aynı sıkıntıyı cekiyorum. Bunun donanımsal bir sıkıntı olması mümkün mü ? Acer, Hp kullandım, su anda Asus kullanıyorum aynı dertlerden müzdaribim(bilgisayar kaynaklı bir durum oldugunu düsünmüyorum açıkcası).

Bilgisayardan çok anlamıyorum, format atmayı biliyorum sadece teknik ve yazılımsal bilgim bu kadar :D O yüzden herhangi bir tavsiye verecekseniz lütfen çok basit teknik olmayan bir dil kullanın :) Eğer saat 17:00'ye kadar müsait olan varsa da Tw'den bağlanıp gerekli işlemleri de yapabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash Player ile alakalı bir sorununuz olabilir mi acaba? Denemenizde yarar var.

Dediğim gibi teknik bilgim olmadığı için KIS nedir bilmiyorum :) Müsaitseniz eğer tw'den inceleme yapmanız mümkün mü ? (Bu arada 6gb ram var.)

Anladım k. bakmayın, acemi olduğum için gözden kaçırdığım noktalar olmuş özel istek konusunda. Ben 17:00'ye kadar buradayım sonra işe gideceğim, umarım o saate kadar diğer üyelerinde önerileriyle bu sorunu çözmüş oluruz.

Flash Player'ı adobe.com dan ücretsiz olarak son sürümü indirin ve kurun ardından CCleaner diye bir program var bunu edinmenizde fayda var videolardaki takılmaları v.s. düzeltebileceğini düşünüyorum, Şahsen kullanıyorum ve memnunum sorun olmaya başladıkça browser temizliğimi bu araçla yapıyorum ki sağdece browser değil , windows'un gereksiz olarak bulundurduğu birçok veriyi temizleyerek bilgisayarınızıda bir nebze olsun rahatlatıyor.

Herkese çözüm önerileri için teşekkür ederim sorun çözüldü. Bazı sürücü güncellemeleri eksikmiş ufak birde virüs girmiş. Bilgili bir yardımsever sayesinde sorunlar çözüldü, ama işlemleri tam olarak anlayamadığım için nasıl çözüldüğü hakkın bilgi veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı