Browser Önerisi

Operada Kullandım Firefox ta CHROME kasmalara yol acıyor dogru fazla ram harcıyor dogru opera geç acılıyor kasmalar yapıyor en azından bende öyle chromde şükür öyle bir sıkıntı yaşamadım kısacası CHROME der köşeme çekilirim

Her tarayıcı yüksek RAM tüketir, aslında RAM'i tüketen açtığı sitelerdir genelde, kendileri değil. Bana soracak olursanız Opera kullandığım en güzel tarayıcı, ücretsiz/sınırsız VPN'i veya reklam engelleyicisi gibi harika özelliklerinden bahsetmiyorum bile, bende hiç yavaş çalışmıyor açıkçası sizde neden öyle oluyor bilmiyorum.

Vivaldi de deneyebilirsiniz dilerseniz.

Sistemimde Opera ve Chrome yüklü. Chrome'ye alıştığım için diğer tarayıcıları kullanasım gelmiyor. Opera biraz daha karışık arayüzlü ama daha çekici. VPN'si ve reklam engelleyicisi de var. Chrome'de ise eklentiler sürüyle. Opera'yı kapalı sitelere giriş yaparken kullanıyorum (yanlış anlaşılmasın Wikipedia tarzı siteler :D) Chrome ise günlük.

Daha Internet Explorer sekmeli arayüze geçmediği zamandan beri Firefox kullanıyorum. Bir aralar Opera'ya geçtim fakat indirmelerde sapıtıyordu. Şu anda da Firefox'un Nightly sürümünü kullanıyorum -aşağı yukarı 3 yıldır-, tavsiye ederim. Beta olmasına rağmen herhangi bir çökmeyle karşılaşmadım, sisteminizin stabilitesini engelleyen bir şeyler olabilir aman diyeyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı