Browser önerisi

Superceo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bir browser yapmak istiyorum bu yüzden diğer browserlarda olmayan ama olmasını istediğiniz özellikleri yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstüne site kısayolu. Örneğin Sosyal için masaüstüne bir adet kısayol ekleyeceğiz ve açınca sekme barı olmadan tarayıcı Sosyal'i açacak.

Masaüstüne site kısayolu. Örneğin Sosyal için masaüstüne bir adet kısayol ekleyeceğiz ve açınca sekme barı olmadan tarayıcı Sosyal'i açacak.

Bu özellik zaten Windows'un kendisinde mevcut. Lnk uzantısını araştırarak bulabilirsiniz. Varsayılan tarayıcınızda açar.

Öneri olarak; Opera GX'in yan barında bulunan WhatsApp vb özelliklerin daha kullanıcı dostu ve basit olduğu bir tarayıcı yapabilirsiniz. Hatta tarayıcıdan ziyade sadece bu özelliklerin olduğu (WhatsApp, Instagram, YouTube, Twitter vb.) Ve az kaynak kullanan bir uygulama tasarlayabilirsiniz. Sosyal medya uygulamaları yanına oyuncular için rehberler içeren siteleri ve Technopat Sosyal'i de eklerseniz tadından yenmez. Böyle bir şey olsa benim başlangıçta açılır ve sürekli kullanırım.

Bunların yanına bir de ChatGPT kısayolu ekleyip pratik şekilde bilgiye ulaştırırsanız bence çok başarılı olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özellik zaten Windows'un kendisinde mevcut. Lnk uzantısını araştırarak bulabilirsiniz. Varsayılan tarayıcınızda açar.

Öneri olarak; opera gx'in yan barında bulunan whatsapp vb özelliklerin daha kullanıcı dostu ve basit olduğu bir tarayıcı yapabilirsiniz. Hatta tarayıcıdan ziyade sadece bu özelliklerin olduğu (whatsapp, instagram, youtube, Twitter vb.) ve az kaynak kullanan bir uygulama tasarlayabilirsiniz. Sosyal medya uygulamaları yanına oyuncular için rehberler içeren siteleri ve Technopat sosyali de eklerseniz tadından yenmez. Böyle bir şey olsa benim başlangıçta açılır ve sürekli kullanırım.

Bunların yanına bir de chatgpt kısayolu ekleyip pratik şekilde bilgiye ulaştırırsanız bence çok başarılı olur
Öneri için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı