İş DE veya DWM yükleme de. Çoğu BSD sadece terminal ile geliyor.Merhaba,
Microsoft Windows, GNU/Linux, Apple macOS derken bir de sahnenin köşesinde görünmeyenler var. Peki siz BSD sistemlerin hangisini/hangilerini severek kullanıyorsunuz? İşinize yarar programları bulabiliyor musunuz?
Hocam, öyle hitap etmeyelim de.Kanki bir çok şeyin tabanı BSD zaten. BSD'yi çok seviyoruz.
Kanki bildiğim kadarıyla PS4 bir BSD türevi. Onu kullanmak isterdim.Hocam, öyle hitap etmeyelim de.
Peki kullandığınız veya kullanmayı düşündüğünüz BSD dağıtımı var mı/hangisi?
BSD'nin lisansları GPL'ye göre daha rahat, bu konudaki fikirleriniz ne?
Tercihe bağlı, herhangi bir şirketin kodumu bana pay vermeden almasını istemem.BSD'nin lisansları GPL'ye göre daha rahat, bu konudaki fikirleriniz ne?
Bu sistem tam değil, çok büyük eksikleri var, bunun yerine FreeBSD kurup üstüne KDE gibi masaüstü ortamları kurmak daha mantıklı.Ayrıca bu BSD'de kuruluyor bilgisayarlara;
![]()
Release 0.7.0 · helloSystem/ISO
Core system helloSystem 0.7.0 is based on FreeBSD 13.0-RELEASE Entirely new architecture for the live system Boot time of the live system has been improved by a factor of 3 ISO size has been redu...github.com
Kendi tabanı varmış bunun. O yüzden ilgi çekici olabilir.Tercihe bağlı, herhangi bir şirketin kodumu bana pay vermeden almasını istemem.
Bu sistem tam değil, çok büyük eksikleri var, bunun yerine FreeBSD kurup üstüne KDE gibi masaüstü ortamları kurmak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.