Çözüldü BSoD aldıktan sonra PC gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Ender K

Decapat
Yer
Bilencik, Türkiye
RAM
4GB DDR3
SSD veya HDD modeli
HDD = 500GB
Ekran kartı
G41 Express Chipset
Anakart
FOXCONN 2A8C(tam hatırlamıyorum)
İşlemci
Pentium E5800
Herkese selamlar. İyi akşamlar. Ben PC'ye program indirince anında Mavi ekran ve bilgisayarın iyi filan filan dedi. Kapattım, ancak açamadım. Açılmıyordu. Yani neden gülen mavi ekran çıktı?

Çözüm
Çin bir siteden uygulama indirdim, kurup açtıktan sonra gitti.

Bayağı bayağı açılmıyor, bilgisayar aynı döngüye düşüyor. Yani gülen mavi ekrana.

Maalesef bu bir malware gibi gözüküyor. Yani virüs. Eğer önemli verileriniz yoksa temiz kurulum öneriyorum. Eğer önemli dosyalarınız varsa USB üzerine kurulacak antivirüsle tarama gerekecek.
İndirdiğiniz program malware olmasın, korsan mıydı? Açılmıyor derken nasıl detay vermeniz gerek.

İndirdiğiniz program malware olmasın, korsan mıydı? Açılmıyor derken nasıl detay vermeniz gerek.

Bayağı bayağı açılmıyor, bilgisayar aynı döngüye düşüyor. Yani gülen mavi ekrana.

Maalesef bu bir malware gibi gözüküyor. Yani virüs. Eğer önemli verileriniz yoksa temiz kurulum öneriyorum. Eğer önemli dosyalarınız varsa USB üzerine kurulacak antivirüsle tarama gerekecek.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…